Nämen vääälkomna hem till mig!

Se där ja. Nu har jag flyttat hemifrån för gott och med lite tur så hängde ni med över hit allihopa! När man flyttar på det här sättet så finns det en nackdel: det är lite meck med att få över alla gamla inlägg men Peter har lovat mig att fixa det nu i veckan vilket jag är honom evigt tacksam för.

Dock finns det ett litet problem, det går inte att få med sig alla era kommentarer, vilket för mig är en stor sorg då ni ofta är roligare i era kommenterar än jag är i mina inlägg. För att vara ärlig så suger det problemet hårt. Som fan.

Men jag får trösta mig med att det kommer nya inlägg och det gör absolut inte ont om ni kommenterar. Inte alls.

Jamen då kör vi!

UPPDATERING: Bästa Lilith berättar att kommentarerna visst kommer med eftersom jag byter från WordPress till WordPress.

Thank you God!….och Lilith!

LOADING..