Har vi några hobbypsykologer därute?

Kom till jobbet i morse och insåg att jag glömt ta med mig en gummisnodd till håret varför jag vänder ut och in på min handväska. Och blir aningens förundrad över vad det är jag släpar med mig varje dag egentligen. Jag tänkte att ni skulle få göra en analys av mig.

Här är väskan. En vanlig enkel svart historia. Fast nu när jag ser den på bild så måste jag säga att den är assnygg.

Allt innehåll fick inte plats på en bild så jag delar upp det.

En branschtidning, två paket tuggummin, putsdukar till glajerna, trutvalla (läppglans) papperskopior på mina tuppar, svingoda Fishermans Friend med körsbärssmak, nån ny historia som ska förlänga ögonfransarna… gör sig skitbra i en handväska, biljetter till Melodifestivalen… väldigt akturella, ett oranget (hur böjer man det liksom) pennfodral med en orange penna.

Nästa:

Två avier med böcker till talibanen, solglasögon, våtservett, starka tabletter med kanelsmak, Läkerol, Extra, sockertabletter som jag fick gratis på en föreläsning igår och som jag inte kan äta för då somnar jag, en ask med myrägg, som vi kallade dom för när jag var liten…nån storts vita tabletter som jag snor från våra butiker varje gång jag är där, en lukta-gott-överallt-spray, en utställarkatalog från Formexmässan i januari…jamen det kan ju vara bra att ha liksom, mera ögonfransförlängare, en tumstock…väry bra att ha och en spruta om nån tvingar i mig nötter.

Och till sist:

En ritning över en av våra butiker, ett blingblingetui med mera trutvalla, en plånbok, infoblad om det överlägset bästa föredrag jag hört om hur man handskas med tonåringar..som jag var på igår, en bok av Mari Jungstedt. Jag är den ende i Sverige som inte har läst hennes böcker, ett tapetprov från en kompis, en påse med en halv skorpa…jättebra att ha..

Så bring it on ladies en gentlemen, ge mig en analys.

LOADING..