Det här med att ha roliga läsare

Jag säger ju ofta till allt och alla att jag har jävligt bra läsare. Kolla, nu skrev jag ”jävligt” på riktigt. Shot me.

I alla fall. Jag tänkte att jag skulle leta efter en man till AnnasKaos. Hon behöver en riktig man och ingen snorjärs på 33, som hon själv är. Han får absolut inte vara gift och ha massa konstigheter i bagaget, såna vill hon inte ha med att göra.

Men herregud som jag babblar, det var inte alls det jag skulle prata om. Jag skulle skriva om er läsare. När jag raggade man till Anna igår så fick jag månadens hittills roligaste kommentar från Linnea och jag vara bara tvungen att fetstila den sista meningen:

Du beskrev min karl på pricken. Men han är upptagen

;)
  Annars hade jag kunnat hyra ut honom. På mina pms-dagar kanske… Och han har verkligen INGA baksidor eller dåliga ovanor. Nästan för bra för att vara sann, väntar bara på att han kläcka att han egentligen är bög eller har levt dubbelliv som hallick hela tiden

 

 1. Tyvärr har jag inget tips att ge då jag inte känner så många singel karlar.

  Och som du säger så är det halva nöjet att läsa kommentarerna, lite som grädde på moset.

 2. Till Linnea: ledsen att behöva säga( skriva) det här… Din man är inte bög o lever inte dubbelliv som hallick… Han lever dubbelliv med mig… Det är helt OMÖJLIGT att det finns två så underbara män så det här är sanningen;) Eller så finns det hopp för alla underbara singeltjejer/kvinnor därute, det finns flera, mer än en?????? Träffade min vid 30… Host 34.
  Mona: lycka till med jakten på Annas blivande men det verkar som hon är kapabel alla kategorier att fixa det där själv men det är härligt att se när vänner bryr sig!
  You go girl!

 3. Mhe vem vill ha en perfekt karl? Vad är spänningen i att få alla saker gjorda på en gång och perfekt gjort? Och kommer ihåg ens födelsedag å andra viktiga datum?! Nä gud så trist att aldrig få stampa runt å va irriterad över karlsloken aldrig gör som en säger…

  1. Det är fritt fram att låna Snål-Tarzan närhelst du behöver stampa och vara irriterad, Gudinnan. Det behövs alltid lite extra ”säga ifrån” där.

   Igår hade han så dålig koll på var han hade varit i huset att bad mig hålla ögonen öppna efter hans kaffemugg. Den var ”helt försvunnen”. Att den sedan stod i den vanliga bokhyllan utanför barnens sovrum, men på en annan hylla, det är en annan femma.

 4. Hej! Jag kom på en sån himla bra tävling men den passar tyvärr inte med bokpriset så jag tänkte att du kunde spara på den tills det passar. Jo! Jag tycker du ska försöka få tag på 2 biljetter till något kul engagemang och sen leka match maker! Bara singlar får vara med och så försöker du få med killar också, eller lesbiska tjejer. Då vinner de en biljett var och får gå på dejt! Skulle vara sjukt kul och säkert efterlängtat hos många.

  Älskar bloggen! Kram Linn

 5. Men kvinna! Nu gjorde du min dag. Att bli citerad hos dig gör att jag vill tack-skaka din hand så gäddhänget dallrar. Efter att ha läst dig något år nu så inser jag hur lika humor vi har, synd att vi inte känner varandra så du kan ta del av min, tror vi hade gått runt med en ständig kissfläck i trosorna då! 🙂
  Ha en fin dag puman!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..