När man ska överraska en taliban med hennes högsta önskan

Ledsen alla morsor därute men jag slajdar in och tar förstaplatsen som Årets Bästa Mamma… width=670

Genrep på plats… och finalen i soffan. Oj så poppis jag kommer vara när hon hittar biljetten under frukosttallriken på lördag!

 

 1. Grattis, vad kul! Då ses vi där! Men jag fattar inte vad du hittat för apdyra biljetter?? Våra kostar typ 350 kr styck… Fast ni kanske har parkett. Oh well, det går nog bra vilket som 🙂

  /Berith

 2. Även du förtjänar det.. Du kan definitivt behöva lite glamour efter att ha packa upp grisar, får och kossor en hel dag!!!

 3. Vad glad jag blir, för din och dotterns skull. Det är jättekul att gå på. Kommer du också att tycka. Sen får du blogga om vilken låt du tycker skall vinna.
  Värt pengarna faktiskt.

 4. Sorry men där är du tvåa på bollen, min dotter fick sina biljetter i tisdags. Det blir samma här först genrep och sen tvkväll. Men det är okej du kan få vara Årets näst bästa mamma 😉

 5. Det är det bästa så har vi olckså gjort. Tv-sändningen blir så mycket bättre, när man redan sett allt innan. Skit kul! trevlig kväll!

 6. Åh vilken överraskning!! Tror jag hade hoppat lika mkt på stolen själv…(”kika under tallriken då, kom igen, kiiika!!” 😉

 7. Läckert! Det är hon verkligen värd! 🙂
  Ser fram emot en rapport om hur det var och alla läckra/sunkiga detaljer om artisterna! 😉

 8. Åh va kul! Men nog rackarn kan dom ta betalt!

  Vår familj tänkte åka och se hockey VM i Sthlm, men man kunde bara köpa ett biljettpaket som innehöll tre matcher, en match med Tre Kronor och två ”skitmatcher”. Detta gick på 12000 pickadoller och det var lite för saftigt….

 9. Först gå på genrepet och sen se på finalen hemma. Ja då måste man vara en fantastisk mamma. Så många lyckliga barn det finns därute.

 10. Vi kör det som tradition varje år, jag och ungarna:
  genrepet i Globen och sen La Grande Finale hemma med glitter, schlagerboa och kompisar. Så det blir samma lika i år.

  Var dock ute i liiiite bättre tid (typ dagen de släpptes) och har biljetter nästan längst fram på läktaren. 4 biljetter för mindre än 2000:. 🙂

  Hejjar på Västerås-tjejen: Loreen såklart!!

  1. Mmm, jag har nu lovat damen att jag ska köpa biljetter samma sekund de släpps. Hennes klasskompisar sitter på parkett, andra raden så det muttras lite här hemma..

   Och vi röstar också på Loreen!

 11. Ja då ska jag spana efter er. Ska dit jag med och sitter på nog lite bättre kan jag säga. Men då hängdes det på låset när biljetterna släpptes med. Just det där att se genrepet och sen hem och rösta på kvällen är bra då har man en ju en chans att säga sitt.
  Hoppas hon blev glad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..