Partners in crime

Flera av er vet att jag fått en mycket kär vän i den här bönan. Som lagt ned sin blogg. Tyvärr. Å andra sidan så vet man aldrig med henne…hon kanske just precis har startat en anonym blogg där hon får skriva det hon känner för. Utan att ta hänsyn. Och det är en hel del kan jag berätta.

Hur som. Flera av er vet också att jag förvisso är djupt förälskad i maken, men kan tänka mig en svängom med Johan Rheborg. Mannen som blir snyggare och snyggare med åren. My lifetime frikort. Jaajaaa, inget tjat om hur lyckligt gift han är nu. Låt kärringen drömma lite här nu va.

width=120

Alltså. Don´t tell me att det inte pirrar lite extra i söderköping. Sweet Lord så jefla fin han är.

Ujuj, nu kom jag av mig.

Eftersom hon som lagt ned bloggen jobbar med det hon jobbar med, så blir hon ständigt och jämt överröst med diverse galainbjudningar. Så hon ringde igår och berättade att jag minsann ska få träffa honom. In person. Nästa vecka. Nån teaterpremiär.

Med bland andra Josefine Bornebusch. En annan goding. Tur att man inte är flata för då hade det blivit jobbigt. På det här eventet så får man tydligen gå upp på scenen för att träffa skådespelarna. Och efter det kommer jag bli utsedd till ny ordförande i Svenska Stamningsförbundet. Trust me.

 

 1. Hosta till dig nu, Johan – grrrr, nice och får du träffa honom IRL ( nyss lärt mig vad det beyder och använder det nu så ofta jag kan…) så kommer du antagligen att pladdra öronen av honom, go girl!

 2. Du är världsbäst Mona!…5 år!?…maj gaaad vad jag gått miste om.
  Ha det gott……………………………………med Johan R;)

  Fridens Liljor!

 3. Men shit alltså! Nu måste du börja planera hörrö. Vad tant ska ha på sig, nåt snyggt under…… måla sig lite snyggt utan att hora. När allt sitter där det ska så behöver du inte snacka lilla vän. Det räcker med att du visar upp din snygga nuna, sen är det klart sirru!

  Ps. Du kanske redan nu lär boka ett romantiskt hotellrum, ja menar ifall att……

  lövju!

 4. Måste du säga nåt?
  ”Det är bättre att vara tyst och bli betraktad som idiot…
  än att öppna käften och bevisa att man är det”

  /Hon som aldrig kan hålla truten när det behövs =)

 5. 5 år och jag har hittat dig först nu…. ja ja den som väntar på något gott. Jag får läsa ikapp nu istälet. Dregla gärna lite över Johan från mig också, sååå läcker….

 6. Alltså eftersom jag är från Söderköping så är jag jävulusiskt nyfiken på hur det kommer sig att du använder ”sörping”!som liknelse för pölla?? 😉 du är sååå bäst Mona 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..