Om när man ser om sitt bo

Hur mycket kärring på skala 1-10 är jag om jag investerar i två såna här brickor med tillhörande brickbord från Svenskt Tenn. Till vardagsrummet.  ??

width=742

 1. Asså, både Kräks-Lisa och MinVäninnaiFörorten kommer tycka att du är värsta coola bruden som gör det. Själv kräks jag på Svenskt Tenn.
  Så jävla fult.
  Det är som en panikhandling, att man tror att man ska klättra på status stegen och verka medveten och lite bättre om man har det. I mina ögon är det kärring, 100% kärring.
  Nej usch och fy.

  1. Mjnaa, jag har alltid gillat dom där elefanterna men inte fått dom att passa in. Nu funkar det men jag ska suga på karamellen ett tag till..

 2. Hög snyggfaktor på dessa brickor! har själv bordstabletter i svart med elefanterna på. Ingen kärring alls, kör på!

 3. du kan få köpa dem till mig- vill ha men har tyvärr ej budget till det ; ((
  lycka till! Kul att läsa din blogg, din man och du är kärleksfulla mot varandra om jag jämför med min sambo……

 4. Snyggt som fasen & väldigt okärring aktigt! Har det själv, grymt fint! En bra investering. Inte lyssna på andra än mig… 😉

 5. Beror väl helt på vad du skall ha till/i närheten av! Skulle inte använda sen skitfula brickan-till-kvällsmackan-från-burgerstället i närheten av detta – du skulle jag undra om du inte var blåhårig.

  Hade jag haft ekonomin hade jag lätt köpt detta brickbord! Du gör så rätt!

  Inte det minsta kärring, men jag närmar mig 40 med stolthet….

 6. Gillar du dom så köp dom. Kul med ett personligt hem. Allt behöver inte se lika ut som i inredningstidningarna. Lite plock här och lite plock där. Sen fattar jag inte riktigt det här med överklass. Jippi ska jag vara glad om det hänger på vart man handlar så är jag också överklass.Grejen är att jag bor i ett hyreshus område som har rätt dåligt rykte. Hänger det på bordet så är jag också det. Jag har två stycken i silver. I och för sig utan elefanter man jag kan rita dit dom själv om det bara är så

 7. Du slår typ i taket men varför bry dig? Du är ju faktiskt kärring. Ja, jag vet att man inte får säga så men tänk på hur du såg på 40+ när du var kring 20?!

 8. Jag kan inte tycka att det är ”kärring” på ngt vis alls. Jag förstår inte vitsen med brickbord bara, varför brickbord???

 9. Hmm får nog inte uttala mig om detta. Har några Scandia guld fat. Så vad är jag då?? Har ju dessutom haft dem de sista 20 åren!

 10. Strunta i vart de kommer från. Gillar du dem, köp. Sedan ska väl elefanter betyda tur och det blir ju ett ansenligt tillskott. Själv förknippar jag elefanter med Indien och det var ju kul (att läsa om i alla fall). Grattis till 5 år, fortsätt länge till.

 11. En stilfull kärring! Skulle gärna joina, om jag hade plats för det (mellan lego och makens attiraljer….) /ellenor

 12. STIL med stort S. Elefantmönstret hör till vårt kulturarv för sjutton!!! Bara ovetande som gör att man kan tycka en sån bricka e ful!. Jag skulle helst vilja ha en i varje färg och storlek 🙂 men tyvärr har jag bara en sådan som på din bild men I LOVE IT!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..