Min gårdag, utan bilder

Vaknade vid 5-rycket av en mardröm. Eller dröm, vad vet jag: drömde att maken var otrogen men nån jefla Eva. Minns att jag var mest förbannad över att jag fick veta det. Sånt där får han gärna bespara mig, om han nu skulle pyssla med sånt.

Tittade på en dokumentär om en amerikansk snubbe som byggt världens största casino i Kina och i Singapore. I Kina drar han in 1 miljon dollar per dag. P e r  d a g . Jag är uppenbarligen i fel bransch.

Upp och duscha och ned till soffan för att fortsätta med broschyren jag håller på med. Önskar att jag vore lite mer begåvad. Maken vaknar och det bankas lite bäver. Fifan, man är inte 22 direkt längre. Herregud som man inte kan benda over som förr. Nu är det mer: ”ajajaj, vänta lite, benet knäcks om du gör så där”.

…och maken ska vi inte snacka om. ”Jag måste vila lite”. Säger han efteråt och rör sig som en 68-åring.

Under tiden han vilade så tittade vi på en svindålig film med Julia Roberts och Tom Hanks.

Efter det så lyckades jag få med honom en vända (av 15 nödvändiga) till tippen. Drog iväg till Bauhaus och köpte grundfärg till kökstaket. Tänkte att det man knappast kan bli osams om en sån enkel sak som att grundmåla ett tak.

Ehh. Eller hur. Vi blev förvisso inte osams men oj vad det ojades om hur dyyyyrt det är med målarfärg och ”måste man ha dom dyraste penslarna?” och ”vad ska du med tejp till?” Man kan ju undra om det är han eller jag som är uppvuxen i en villa.

Sen gjorde jag misstaget och lät honom följa med till CityGryss. Där har han nog inte varit på 1-1,5 år. ”Va, kostar mjölken 12 spänn?!” ”Jordgubbar, vad ska du med jordgubbar till?!” (Säger dåren som hanlar Onsalakorv på dyr-ICA hemma en gång i veckan.) ”Fan vad dyrt det blir det här!” 

Vi var där inne max en halvtimme och det var sista besöket tillsammans med mig, lemmetellya.

Hem och packa upp alla varor. Sexa oss lite till. Nämen hoppsan, två gånger på en dag. Maken vila sig lite i soffan. Den där jefla Eva kan ju glömma att hon har nåt mer att hämta här.  Men sweet lord, närmare en hjärtinfarkt än så här har han nog inte varit.

Det var ju nån sorts rekordpott på hästspel den här helgen så jag beordrade maken att sladda in på nätet och spela lite. ”Eh, hur då, eller på vilka?” ”Skit i det, kryssa i varenda häst!” sa jag. Vi vann exakt noll kronor.

Solen sken i hela Sverige men jag orkade inte gå ut. Väntade på att talibanen skulle komma hem med mormor och morfar. Jag är förvisso mycket kär i min dotter, men det är aningens skönt att få vara ensam i en vecka. Utan mattider att passa, utan att få dåligt samvete för att man jobbar som en gnu, utan att behöva tjata hål i huvudet på henne. Hon har haft det kalasbra detta sportlov och jag har njutit av varenda minut. Förlåt mig FöräldraGuden.

Jag lagade middag till allihopa och sen blev det Melodifestival. Svårt att styra bort det med en 8-åring i huset.

Japp. Det var min lördag det. Idag ska jag måla kökstak så det lär knappast bli några hilarious inlägg av det direkt.

 1. Man kunde ju trott att när du bokstavligen ”smort honom” med bäverbank så borde han låta dig både handla o renovera bäst fanken du vill…
  Var på Citygross i grannstaden igår med dottern o letade en grej. Vi var bara tvungna att fika där innan vi åkte vidare för räkmacka (äter det mesta utom brödet som opad) med kaffe samt en korv med bröd (dottern) med tillhörande colaburk serverades för 45 kr totalt = löjligt billigt.
  Själv har jag drömt mardrömmar om min fuchsiafärgade bröllopsklänning som jag väntar på att få slutprova…

 2. Men seriöst! Va det så dåligt att man måste göra en repris för att gå nöjd därifrån måste ni nog börja fundera på att gå en Lars i att ban bäver!

 3. Ja ibland får man ställa upp siru. Du planerar väl inte att ta kål på honom ännu va? Det där med smidigheten känner jag igen trotts att jag inte är i närheten av dina år 😉 När man är klar så vet man fan inte hur man ska ta sig upp liksom. Kanske lär installera en tak lyft som dom har på äldreboenden. Nej, jag vet vad du tänker…. sexgunga hahaha det skulle va om den var vadderad då, men den ska man väl också ta sig ur på nå´t sett kan ja tro. Fy fan vilken syn!!!!

  1. HAHAHHAHA, taklyft och sexgunga. Tänk om du visste hur vårt sovrum ser ut, då skulle du garva läppen av dig. Perfekt för ett gäng sexgungar och taklyftar. Hmm, kanske skulle ta och tänka lite extra på saken!

 4. Jiiiiiisus, två gånger på samma dag???? Bonden skulle tro han kommit till himmelen…. Han ska vara glad om han får till det en gång i månaden.

  Orka liksom….

  Vad är det du är ute efter? 😉

  Kram på dig
  /Bondmoran

 5. Me like!

  Två gånger på en dag… han lär inte ens drömma om någon EVA… 😉 Du har säkrat dina kort… han orkar inte med någon annan 😉

  Sexgungan ja… då får du berätta hur det fungerar 😛

 6. Men vaddå dyrt med mat och penslar?? Säger han som skulle ha en datorskärm för 20 papp! (Blev det det förresten?)

 7. Dyrt och dyrt… Du kan ju fråga honom hur mycket pengar han lägger på Onsalakorv varje vecka/månad/år?!

 8. Smakade Onsalakorven på Scandic Brommas julbord i julas (endast pga att du nämnt den så mycket i bloggen) och fy fan vilken skit! Apäcklig. 🙂

 9. Du visar ju bara maken att den där Eva kan slänga sig i väggen! Plus att det inte är några barn hemma.
  Hur gick det med eran hall? Blåste maken av?

 10. Åh puss på dig för att du generöst bjuder på ditt liv för oss!

  (jovisst är det nog mycket vi ej vet om men det får vi förhoppningsvis läsa om i boken sen..)

  /fangirl

 11. Du vet väl att du är på topp just nu men inte mannen haha. Min 45-årige make har svårt att hänga med mig (just fyllda 43) 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..