Kärringen mot strömmen

Jag får gliringar om att jag mest troligt är den ende i Sverige som har en vit vinterjacka? 

width=577

 

Kanske det var därför som Odd Molly hade halva priset på dom.

 1. 🙂 ja kanske… Min dotter har en vit, som tvättas ofta!
  Men det är snyggt så jag säger bra val, till dig som är vuxen, sämre till 10åringar;)
  Kram Carina

 2. Nej du är inte ensam. Min granne, i samma ålder som du, har nästan alltid uteslutande vita kläder, inkl vinterjacka. Fräscht, men kanske inte lätt om man har mindre barn och ska vara ute och leka.

 3. Snyggt!!
  Min mamma har en vit Didrikson, jag skulle gärna ha en också om det inte var för att jag bor på landet och har hundar…

 4. Jag har en vit vinterjacka. Var på en utomhusgrej i helgen i stan med ca 70 personer. Alla hade svarta jackor utom jag! 🙂 (kändes lite som Ryssland med alla i svart….

 5. Köpte en ny lite dyrare vit jacka på Stadium Outlet i år. Älskar den! Varm som sjutton. Men den är inte värst vit längre. Så går det när man är klantig som få och går in i en massa saker hela tiden. Blir en tvätt snart.. När det blir varmare..

 6. Nä inte är du ensam inte, jag köpte en precis likadan -också på 50%! Sjukt skön och varm, du har gjort ett bra köp!

 7. Nix, du är inte ensam! Jag har en skitsnygg vit duffel! Det finns nått som heter kemtvätt 😉 För övrigt vill jag passa på att säga att du e sjukt rolig! Önskar enTrevlig Helg /Sofie

 8. Nej då jag har också en vit som alltid är skitig vid armarna, tror det blir när jag öppnar bil dörrarna eller nåt.

 9. Vit jacka tycker jag är snyggt! Men däremot äger jag ingen – lite opraktiskt dels pga det jobb jag har och pga att jag är en första klassens drullfia så den skulle vara rätt fläckig…Förmodligen redan hemma i hallen

 10. Jamen, då är du ju lätt o känna igen i mängden…alltid något.
  Själv hade jag en vit också, ja, den finns fortfarande kvar men numera är den brun eftersom det inte funkar med vit jacka när man har hund så fick jag färga den, kallas återanvändning:)

 11. Jag har en tunn kritvit dunjacka med snörning i svanken som jag _älskar_ hur mkt den än den matar den där more-is-more-ghetto-fabulous-noveau-riche-ryska-stereotypen (med vuittonen på armen är höjda ögonbryn en garanti på en tisdag). Sålänge man håller den vit är det hur snyggt som helst tycker jag. Fint komplement till allt svart och grått.

 12. Jag köpte en vit tjock skön jacka denna vinter eftersom jag nu inte har några barn hemma längre eller någon hund eller katt längre.
  Älskar jackan.
  Glömde bara att grannen har 2 st jättehärliga stora Grand Danios och vi har alltid en skitig bil.
  Men snyggt är det!
  / Lena

 13. Jamen, hur snyggt som helst! Hur mycket har du gått ner efter din GBP? Vad var din utgångsvikt och vad väger du nu? Trevlig helg bästa Du!

  1. Thank you. Jag vägde 111 när jag började på flytet, 105 på operationsbordet och har gått ned 43 kg. Och ha en trevlig helg du med!

 14. har också vit jacka, en H&H som hängt med några år nu men jag trivs verkligen med att inte klä mig KOLSVART vintern igenom.

  Blir kanonfin efter tvätt, men det är klart, jag tror ingen annan tvättar sin 4-5 ggr på en vinter…

 15. Snyggt med vita jackor. Har en som funkar ner till nollan sedan tar nog den svarta över. Men den blev svart för att de vita i min storlek var slut…….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..