När man försöker lära gamla hundar att sitta

Herregud så jefla trött jag blir på dessa tomma toarullar som ligger och dräller överallt. Eller ja, som skulle drälla överallt om inte husfrun slängde dom.

Igår morse kom jag på ett nytt trick.

Tänker att; om jag stoppar makens tandborste i toarullen så KAN han ju fan omöjligt missa att slänga den.

width=670

Tror ni att det funkade?

Kom hem 10 timmar senare och hittade den på köksön. 45 cm från påsen med pappersinsamlingen.

Blir man nå trött.

 1. Jag har provat hemma ett trick som jag tror att jag såg hos din väninna Christina. Jag har skrivit på toarullarna med tuschpenna följande text: Hjälp mig att komma till en soppåse!
  Det fungerar åtminstone då och då… 😉

 2. Stoppa toarullen i makens byxficka få se var den hamnar då???
  Tack för många goda skratt. Vi har samma humor. Tur att jag har hittat din blogg förgyller dagen.

 3. Hörde en intervju med Lill-babs för 100 år sedan. Hon fick frågan om hur man skulle kunna veta att mannen var mr Man i sitt liv. Hon svarade ”rada upp allt gott du vet om honom på ena sidan, ta sedan det som du inte gillar på andra sidan. Kan du leva med sakerna på ”inte sidan” är han mannan i ditt liv. Man kan inte ändra på varandra se’ru”.

  Sedan finns det de kloka som säger att små saker som man irriterar sig på har en tendens att växa med åren till att bli riktiga surdegar. Inte bra om man vill ha ett långt liv tillsammans 🙂

  Slutkläm? Gubben får välja, han kan inte ha alla hyss för sig samtidigt – då finns en risk för att surdegarna till slut jäser över …

  Bloggen är super Mona, gubben funderar inte på att säga sitt ute i cyberspace ?!

 4. Känner igen det där. Här hemma har vi ca 1 meter mellan diskmaskinen och diskbänken. Ändå står alla jäkla muggar och annat skit alltid kvar på diskbänken och så får jag ställa in det i maskinen!! Funderar allvarligt på att tillverka en stor pilformad skylt och skriva DISKMASKIN på den, och ställa den lite snyggt på diskbänken så den pekar åt rätt håll. Tror du de fattar då??? Och framför allt, hittar de diskmaskinen?

 5. Ni har för lite tålamod tjejer. Det fungerar inte att tjata hål i huvudet på dem OCH göra det själv.

  Låt det ligga. Så småningom har han en fin stapel av tomma toarullar och när han är trött på den (om han nu har en egen toa att stapla rullar i och därför borde ha eget ansvar för den) så flyttar han på den.

  Tjockt med muggar på diskbänken? Men låt dem stå. Du har antagligen ett ändligt antal muggar. Det kan inte bli fler muggar än dem.

 6. Fick tipset att återanvända toarullen som presentpappershållare, man gör ett klipp i dom och sätter runt presentpappersrullen och så har man löst det problemet men dessa rullar som alltid rullar ut sig. Meeeen, vad händer? Plötsligt börjar toarullarna hamna direkt i soporna!!! Fan oxå!

 7. Hade samma problem med min ”gubbe”. Blev så in i bomben trött på att det låg toarullar över hela toan. Vi har en sopkorg precis bredvid toalettstolen. Hur svårt kan det va liksom? I stället för att kasta rullarna så la han dom lite här o där. På tvättmaskinen, handfatet, golvet mm. Tills jag tröttnade… Jag började knöka ner ALLA tomma rullar i hans necessär (stavas det så?). Efter några veckor kommer ”gubben” undrandes ut från toan. ”Ehhh, varför har jag massa tomma toarullar i necessären?” Ja, det kan du ju fundera på svarade jag! Efter den dagen är problemet i princip borta 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..