Plastikoperationer…

…ska vi prata om en annan dag. Jag vet att det finns oerhört många synpunkter kring det där så vi ska ha en lång diskussion här tänkte jag.

Så ja, många av er hade rätt. Jag ska ta bort gäddhänget den 18 april. Och äntligen kunna  ha linnen på mig i sommar. För första gången på 25 år. Har varit för fet förut. Ja, självkänsla. Nej, det spelar ingen roll vad folk säger. Bra så.

Först ska jag bara sätta på mig knäskydden. Det är aningens dyrare än jag trodde. 40.000 pickadoller.

Men jag gillar blodpudding.

 1. Ååååh kul! Det skulle jag med vilja göra men just nu får jag nöja mig med att plocka bort magdallret på landstingets bekostnad. Sen får vi väl se om jag lyckas övertala sambon till att få bort gäddhänget också 🙂

 2. Varför ha en lång diskussion om du redan tagit ställning?
  Själv skulle jag iofs vilja ha bort den genetisk betingade hakan (nummer två antar jag?) som hänger där och dinglar så förföriskt.
  Men (alltså MEN) jag tycker faktiskt att jag har varit tillräckligt duktig som lyckades få mig själv att fastna för LCHF och i skrivande stund vara 18 kg lättare.
  Dessutom är jag av den åsikten att det naturen skickade med i leveransen, ska få duga såvida det inte är rent handikappande. Lite lös hud har ingen dött av och i min älskades ögon är ju jag det vackraste som finns ändå. Det måste jag ju våga tro på och glädjas åt i stället för att gräva ner mig i missnöje med lite felplacerad eller överdoserad hud.
  Men det är ju vad jag tycker!

  1. Beror på var man bor o när man gjorde sin op tyvärr. I mitt landsting plockade dom bort bukplastik i samma veva som jag kom in i rullorna dvs tre år sedan.
   Annan plastik räknas generellt som ”skönhetsoperation” o måste ändå bekostas ur egen ficka.
   Hade varit lysande med ett o samma direktiv för hela landet istället för att vara upp till de enskilda landsting.

   Oavsett detta så tror jag de flesta av oss opade ex-tjockisar tycker att det är det bästa vi gjort 🙂

 3. Självkänsla? Dom som så fint säger att den sitter inombords ljuger. Ta en flaska mixa hälften från det yttre och hälften från det inre. Skaka om ordentligt. Då du ,då kan man snacka om att vara nöjd.
  Du vore inte du om du inte gjorde dina egna val.

 4. Självklart ska du göra det när du nu vill det och har råd! Plastikoperationer är ju helt upp till varje individ att besluta om själv! Att ta bort, lägga till, lyfta upp, sänka ner står var o en fritt att bestämma över. Så länge man själv betalar för det har ingen annan med det att göra. Kul om det får personer att känna sig lite nöjdare.

 5. Vad roligt det måste kännas för dig!
  Men du får nog sluta skicka mannen till affären i så fall…
  Och jag tror inte man kan få skörbjugg av blodpudding?!

 6. Lång diskussion är nog överflödig, var och en gör det som är bäst för en själv. Om du vore 15 år och ville skaffa dubbel f kupa, höja kinderna osv osv kanske en diskussion vore på sin plats. Men du är en vuxen kvinna som gjort en resa redan med din första operation. Om du dessutom får betala 40 000 själv kan ingen komma med synpunkter. När det gäller självkänsla är det väldigt att tala om för andra att det inte sitter i det yttre osv. Det sitter i m

 7. Svårt att skriva på telefonen…. Självkänslan sitter i många delar och ibland behöver man kanske hjälpa till på olika sätt! Hoppas operationen går bra! Stor kram!

 8. Grattis vad roligt skulle oxå vilja ta bort fladdret där samt kalkon halsen, magen mm rump lyft vore nice då den säckat totalt efter ca -44 kg, men är livrädd för op..är dock glad att ja vågade gbp op. mig, lycka till!!!

 9. bara att gratulera – måste kännas underbart! Helt klart värt hela pengapungen, skulle göra detsamma om jag hade gjort samma op som du. nu har jag bara den normala käringvarianten på gäddhäng, som hänger där den hänger, varken stor eller liten – men j-ligt sladdrig hur mycket (eller förresten lite) jag än tränar just biceps och triceps. Det hjälper liksom inte längre.
  strunt i pengarna, enjoy!

 10. Sälj moppen! Den använder du ju ändå inte, en del av operationspengar fixade. Börja cykla till och från jobbet så ska du se att rumpan börjar runda till sig och du sparar in en rumpdun-operation.
  Dessutom är dessa tips helt gratis! 😀

 11. Kan man inte få en bild på dig från tiden före operationen? Inte för att håna, utan för att se, VERKLIGEN SE hur duktig du varit ?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..