Om dom där ”The Real Housewives of..” ni vet

Jag sitter komatiserad i soffan och kollar på ”The real housewife of Atlanta” på 3:an. Det handlar om ett gäng rika kärringar och deras vardag i överflödig lyx.

Jag har sett dom andra varianterna i den här serien: Beverly Hills, Orange County, New York och New Jersey.

Nä, jag skäms inte, jag kan knarka såna här serier. Och häpna över hur de lever sin vardag.

Tex att köpa en tårta för 2000 dollar till dotterns 11-års dag. Mamman har för övrigt hyrt en svit på ett lyxhotell där dottern och hennes 13 kompisar ska fira födelsedagen.

width=670

I alla fall. Det här är andra avsnittet och jag sitter med hakan i knävecken. Dessa kärringar utger sig för att top notch och allt ska vara svindyrt och classy. De kan allt om mode och de tycker att de är Guds gåva till mänskligheten och de ser ned på alla andra människor som inte är på deras nivå.

Så när jag ser den här bruden:

width=670

Som är skild men har en sugardaddy, som är hemlig för alla väninnor, så blir jag aningens nervös. Bortsett från den otroligt fula hel-peruken så har hon en urringning ned till naveln i varje scen. Och det kan man ju ha.

Om man har schyssta lökar att visa upp.

width=670

Men inte när dom hänger som två slapptaskar.

Jag funderar starkt på att maila henne och tala om att hon kunde använda dom där 2000 dollarna på att köpa nya tuttar istället.

Eller köpa en polotröja i cashmere.

 1. Varför inte tipsa henne om din hovleverantör av Bh:ar? Kanske skulle uppskattas av både henne och leverantörern 🙂
  Krya på dig!

 2. Men hoooon tycker det är snyggt! Lika snyggt som när överläppen är större än underläppen så det ser ut som om de fått en smäll med påföljande fläskläpp. Very attractive!
  Jag är å andra sidan en sunkmorsa från Solna som letar fynd på blocket… Kanske ska vara tyst nu…

  1. Alltså, jag tycker ju självklart att alla får se ut som de vill, men när dom är nedlåtande mot såna som oss, ja, då kan jag inte låta bli…=

 3. Jag tycker hon snarare ser white trash ut, hon må vara hur rik som helst men då kan hon väl köpa sig en bra peruk och en schysst bh. Sen får jag nästan psykbryt pga NeNe, jag p a l l a r inte henne. Hon förstör serien för mig. Jag längtar till Beverly Hills kommer tillbaka. Även New Jersey är tio snäpp bättre än Atlanta. NJ kan man iaf titta på.

  1. Ameh, kollar du inte på nätet? Jag har sett samtliga av de andra på nätet men har problem att få fram just Atlanta..

   Och jag håller med: trailer trash som har fått lite pengar och inte kan hantera det..

 4. Jag brukar vara rätt så duktig på att se vem som går för vad…gammal yrkesskada kan vi säga…
  Hon skulle inte direkt gått igenom sorteringen utan närmare inspektion med latex handske på…

 5. Jag orkar aldrig se ett helt avsnitt med de där fejk-kärringarna,
  men sett vissa bitar och hånskrattar lite åt hur blåsta de flesta är,
  allt är ett spel och en uppvisning i princip. Visst kan dyrare saker vara av bättre kvalitét, helt klart, men betalar man 2000 dollar för en tårta så är man ganska lurad och tårtbagarn är en smart jäkel:-)

  1. HAHAHAHAHAHA, skillnaden mellan dig och henne är att du sällan är så där uppknäppt. Om ever! Och det är väl din räddning!

 6. ÄÄÄÄLLLLSSSKKKAAARR
  Missar inte ett avsnitt sitter klistrad vid tvn.
  Vet inte hur långt dom kommit hemma i sverige men här i usa har hon fått sin lilla bebis.Angående perukerna så ser dom mkt bättre ut nu:)
  Camilla

  1. Åh, då kan väl du svara på det här: får man nånsin reda på vem den hemliga snubben är, eller träffar hon nån ny? Av någon anledning så går det inte att ladda ned från bravo.tv, fattar ingenting eftersom jag gjort det med dom andra. De visar första säsongen och idag såg jag reprisen av avsnitt två. Ser ju på hemsidan att dom har hållt på några säsonger..

   Och har hon sagt varför hon har peruk?

   1. Jo, man vet ju att det är en gift äldre man.
    http://www.realitytea.com/tag/kim-zolciaks-big-papa-revealed/

    Sedan blev hon ihop med en tjej. Och sedan med en idrottsman som hon fick barn med och gifte sig med.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Kim_Zolciak

    De är inte riktigt de rika i Atlanta. De har pengar visst, men det tar inte mycket för dem att gå tillbaka till fattigdomen ( t ex om mannen hittar en annan kvinna), tyvärr. Hade det varit jag skulle jag inte spendera så mycket, jag ska bara spara pengar tills det blöder ur mitt bankkonto, för man vet ju att det hela tar slut. Fast ok.. det här var en show, mycket av det är ju på låtsas bara.

 7. Hamnade mitt i programmet när jag zappade. 18 000 dollar för ett barnkalas. Seriöst? Undrar vad deras ungar har för koll på omvärlden. Som typ att det finns de som inte har tillgång till rent dricksvatten. Om vatten överhuvudtaget.

  Nä fy farao för korkade människor! Det kan inte bli mycket sorgligare.

 8. Man får aldrig reda på vem han är.
  Kroy heter hennes nya och han är amerikansk footballsplayer. Dom träffades när hon är iväg och tittar på en välgörenhetsdans där han är en av deltagarna. Han går förbi och hon frågar om han kan vända sig om så hon får se hans vältränade rumpa :). Dom byter telefonnummer sen är resten historia.
  Hon har eget hår men hon har tydligen väldigt tunnt hår, man har aldrig sett henne utan peruk.
  Dom frågade henne på sjukhuset om hon skulle föda med peruk på, Yes mam, svarade hon.
  Vad kan jag säga jag älskar alla Kärringarna och kommer att få gå på detox när vi flyttar tillbaka till Sverige 🙂
  Vill du veta mer så bara fråga.
  Camilla

   1. Det verkar som om de sänder ett avsnitt varje kväll nu, så jag sitter just och tittar på del 3. Fråga: är det ingen som har opponerat sig emot att det inte alla är färgade?

    …och herregud som jag stör mig på den där jäävla peruken. Hon ser ju bara löjlig ut. På riktigt. Trodde först att det var en transa.

    1. En fråga till: KAN Kim verkligen sjunga? Än så länge har jag inte hört en ton. Och det har tydligen inte någon av de andra heller..

    2. Nej ingen opponerat sig vad jag vet men kärringarna har lite svårt för hur hon behandlar sin assistant Sweeetiee Dom tycker att hon behandlas som en slav, men själv tycker hon att hon behandlas bra, jag menar om hon ite hade trivts så hade hon ju inte stannat i alla dessa år.
     Sjunga HAHAHAHA du måste kolla in henne på youtube både Dont be tardy for the party.och The ring dident mean a thing. HAHAHAHA Its SOOOO funny.
     Camilla

 9. Vad roligt,jag trodde att jag var ensam om att kolla på de olika houswifes! Det är ju sanslöst vad gott om pengar de har.11-års kalas för 18000 dollar!

 10. Mona, hon har fixat till sina bröst! Det kommer i tredje säsongen tror jag. Jag äääälskar hela real housewives serien, och tycker Atlanta ligger som nummer 1. Nummer 2 är New Jersey och sen kommer Orange County och Beverly Hills på delad tredje plats. Sen finns det ju Miami och Washington. Washington lade de dock ner. New York har du ju sett. Atlanta blir bara bättre och bättre ju längre fram vi kommer. Dock kan jag inte säga detsamma om Kims peruker.. De blir sämre och sämre..

 11. Skönt att höra att det e fler än jag som kollar de serierna 😉
  Älskar Beverly Hills! Men hoppas att dessa udda tjejer ska ta sig under säsongen.

  1. Dom tar sig bra. Börjar lite lungt sen skvätter vi lite tändvätska och sen en liten tändsticka och POOFF Så börjar kärringarna och allt det roliga.
   Men tyvärr det tragiska med Taylors man.
   Camilla

 12. Jag tyckte det var gött med en kvinna som ser ut som en kvinna KAN göra, utan att ha opererat sig eller så. (Men så läste jag att hon tydligen gjort det, så jag antar att hon fått höra att hennes bröst var för fula för TV). Kan man inte bara låta folk vara som de är och istället döma dem efter vad de GÖR (finns ju plenty av det i programmet…)? Över huvud taget är jag lite skeptisk till att tycka en massa om andra människors kroppar och framförallt att det görs som på rutin idag.

  ..och det sista är inte riktat till dig personligen, Mona, utan till normtyckare i stort.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..