När man vaknar upp från dödens kyrkogård

Sweet Lord så sjuk jag blev igår. 38,8 för mig är som 40 grader för normala människor. Klockan 18 fick Talibanen  en morot till middag och först när maken kom hem vid 20-tiden, så kunde hon trycka i sig en hamburgare från donken. Hon som brukar ligga i sängen då. Oj vad nyttigt och oj vilken bra mamma jag är.

I dimmorna så hade jag sms-konversation med stora dottern då hon just klev på ett tåg i Vietnam till Kambodja och var säker på att hennes sista stund var kommen. Eller som hon skrev:

Jag kan säga att den här tågresan kommer bli det värsta jag varit med om. Någonsin. Lever jag i morgon bitti så är jag lycklig.

För att vara på den säkra sidan så tryckte jag i mig en sån här. Och räknade med 8 timmars törnrosasömn.

width=300

Amen tjena.

02.37 vaknar jag av att mobilen surrar till och jag noterar att dottern överlevde resan och nu var framme på hotellet. Jag kunde inte somna om. När jag ligger för mycket på rygg så får jag svinont. Så till slut gav jag upp och gick ned. Jag har jättebra fåtöljer vid öppna spisen, såna där som man kan luta bakåt om man trycker med kroppen.

Jag bäddade där och satt och sovslumrade i 5 timmar.

Nu sitter jag och tittar på Efter Tio. Jag avskyr programlederskan. Har sett henne in action här i finhooden innan hon flyttade härifrån för nåt år sen. Hon har Ranelid som gäst. Två flugor i en smäll för fy i helskotta vilken självgod och uppblåst idiot han är.

width=300

Jag byter kanal. Och äter lite tryffelsalami.

width=169

Det är tråkigt att vara sjuk.

Hejdå

 1. Välkommen tillbaka till de levandes skara! För o lindra ev dåliga samvetet lite kan jag bara säga att du inte är en dålig mamma men en SJUK mamma o de är en enorm skillnad =O)! Tänk om du varit man?? Då hade talibanen fått fixa sin egen föda förmodligen… Skönt att dottern kom fram med livet i behåll! Antar hon kommer (om nåt år eller så) se allt detta som världens livserfarenhet. Ha en så bra dag du kan, kram på dig =O)!

  1. Nä, hittar aldrig någon tryffel där. Jag köper min på vår dyr-ICA här hemma i hooden. 80 pickadoller för det där du såg.

 2. It´s alive!
  Ni båda! Skönt att höra!
  Då kan vi andas ett tag till här i Ghettot!

  Det var ju det här med att har man inget eget liv får man följa andras 😉
  Och nu när Talibanen ligger inne med 40 graders feber Igen… Andra gången sedan i torsdags.. så börjar man få lite nippran.
  Suck!

  Och hur fan får man i tokbestämda unger vätska när dom bara skriker och spottar?
  Anyone?

  //ganskaförtvivladtalibanmamma!

 3. Jag har 36.4 i normaltemp så jag sympatiserar med dig i din feberdimma…Har jag 38 vill jag närmast avlida… Jag sympatiserar även med dina åsikter om programlederskan. Och mr. Ranelid. Ja gudars vad jag är ”sympatisk” idag:-)

 4. Förstår att nu är det allvar. Du måste var riktigt sjuk när du ägnar dig åt tv tittande och inte jobb. I en egen företagares vokabulär finns inte att vara sjuk. Samtidigt så kan man ju se det från den positiva sidan. Med ditt tempo kan det vara bra att bli nedslagen i soffan. pumpen och de andra organen ska ju hålla livet ut. Krya på dig

 5. ”Programlederskan” är skit…S K I T…jobbig att titta och lyssna på! Har fastnat framför programmet några gånger och varenda gång blir jag så uppretad över hennes förmåga att ställa en fråga…och svara på den själv…och/eller avbryta sin gäst med sin egna fundering eller sin egna tanke…Gaaah!! Dagens program måste ha varit en upplevelse…Vem av dom fick prata?? 😉

 6. Kan inget annat än instämma när det gäller programlederskan för detta program. Så självupptagen och kåt på sin egen röst. Hon låter dessutom ganska tyken och arrogant mot sina gäster. Såg när hon hade guillio där och hennes hund sprang runt ich skällde och störde. Otroligt oproffsigt. Hoppas att du mår bättre nu och att det dröjer sju år innan du blir sjuk igen

 7. Åh, jag har haft mkt med M att göra under 90 talet av olika omständigheter och jag kan meddela att det var ingen höjdare i min vardag när DIVAN gjorde entré..

  Krya på sig lite!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..