Inför döden

Om man har 36,6 i normal temp då fattar ni att jag är nära döden nu när jag precis upptäckte att jag har 38 grader. Har gått hela dagen och undrat varför jag mår pyton och har ont i hela kroppen.

Grattis. Precis vad jag behöver just nu.

 1. Hoppas du kan åka hem och lägga dig, tror du verkligen behöver vila och lugn och ro (det där sista brukar vara lättare sagt än gjort – ska man få det är det väl hotell utan telefon som gäller)! Krya på dig!!!!!!!!!!

 2. Ta en paus kvinna och lägg dig ned och VILA!!! Innan du springer in i den berömda väggen.I värsta fall får du göra det över golvvärmen som din kloka dotter.

 3. Stackare 🙁 Och det är inte enkom för att tempen är hög, du har också en arbetsbelastning som inte är någon höjdare.

  Krya på dig och något tänkvärt kan vara att om du nu vilar och blir frisk kan du uträtta under sedan 🙂

 4. Förstår precis, lider av exakt samma problem. För INGEN har sympatier med någon som kallar 38grader feber. Krya på dig och vila upp dig!

 5. Du är så rolig. Det finns tydligen vissa saker din dotter lärt sig av dig…
  Bäst du messar henne och berättar om din feber.
  Men se det från den ljusa sidan. Nu kan ni vara hemma tillsammans och prata om mens.

 6. Lika samma här, asså med tempen inte att jag är sjuk nu. Men när jag har 38 grader ligger jag o ropar på mamma och drömmer om bokhyllor som rasar över mej… tur att det inte är så ofta! Och nu när du har mardrömmar iaf, jösses 🙁 Krya på dej, så vi snart får läsa din härliga blogg igen!

 7. välkommen i klubben!
  38 grader är MER än feber…. den börjar redan vid 37,4 eller nått…. BLÄ! Alla i vår familj ligger runt 36,6 som normaltemp så det är nått jäkla bullshit dom tutar i en att man är frisk vid 37,5.

  Passa på att VILA nu och krya på dig!

  Kram från en som gått från feber och skallebanks-stadiet till ”kranen-är-öppen”-stadiet.

 8. Ta nu och stressa ner lite och ta hand om dig själv för en gångs skull… Låt kroppen vila även om du tror att jorden slutar snurra och solen slutar skina 😉 De finns de i din närhet som kommer att visa sig från sin bästa sida och jag är övertygad om att de klarar att hålla ställningarna tills du är på banan igen.

  Stor kram 🙂

 9. Inte okej! Hoppas att det går över snart.

  Själv har jag både halsfluss och vinterkräksjukan. Inte en fantastisk kombo. Inne på 4 dagen med över 40 i feber.

 10. Förstår precis!!! Jag är också helt utslagen när tempen går upp till 38 grader. Min normala morgontemp ligger på 36 grader. Det är bara att proppa i sig alvedon och inta ryggläge. Krya på dig.

 11. jag har precis samma, 36,5 dom normaltemp. Så jag har så fint fått lära mig att jag inte får kalla det feber utan övertemp. Men över 38 grader så är jag nästan död. som en förkyld karl ungefär.

 12. Usch!!!!!Krya på dig! ‘lider’ av samma åkomma m låg temp,och ÄNTLIGEN är det någon som uttalar sig om det!!Jag som så många andra powergirls här inne är SKIIITDÅLIGA vid 38grader.Jag säger alltid att jag har 40 då för då bryr sig folk ;), ‘för 38 är ju inget’ grrrr…
  Stora kryapådigkramar!
  Mia

 13. Å jag har 35,8 i normaltemp. Får alltid höra att man inte kan ha det. 37,2 så känner jag mig rätt risig redan. Tur att jag sällan får feber.

 14. Jag har 36,4 i normaltemp. Hade halsfluss vid allahelgona och hade över 40 graders feber. Jag var helt borta och ganska säker på att min stund var kommen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..