Makens avkomma..inte min

Om någon nu har missat det så fick talibanen ärva storasysters mobil i julas. Den har inte varit så där jätteintressant att använda (visste jag det, eller visste jag det!) förrän jag råkade tala om att hon sms:ar gratis till min och makens telefon.

I sammahanget så kan jag ju också upplysa er att hon är en direkt kopia av sin far. Utan undantag och i alla bemärkelser.

Så att vänta är inte hennes starkaste sida. Allt ska vara nu nu nu och helst igår. Det gäller allt. Så här är ett par axplock. Här ligger hon i sängen på ovanvåningen:

width=273

width=242

..och nu kommer gestapo igång. Hon har blivit värsta tidsfascisten. Och notera klockslagen. Jag råkar glömma svara på en hel minut.

width=192

Sen är jag tvungen att dra iväg till jobbet en snabbis. Snickaren var hemma så det var lugnt. Då börjar hon igen:

width=300

…och så stavningspolisen:

width=300

width=199

Hon messar mig 10 gånger om dagen. Lätt. Hennes far ringer mig 10-15 gånger om dagen. Utan överdrift.

Hör jag ADHD gånger två här eller?

 

 1. Å så underbart att se att det är fler som har små ordningspoliser hemma… Min 9-åriga son är ta mig tusan galen när det gäller tider och siffror, det är som att ha en mamma som tjatar x 10 när han sätter igång!

 2. Hon är och förblir underbar med eller utan Sms. Vänta du inom några år stänger hon av mobilen för att du inte ska veta vart hon är så njut så länge det varar. Då sitter du i bilen och snurrar runt i hela kommunen för att hitta henne. Då är det inte snack om att hon sms:ar för mycket.

 3. Haha. Och jag ä l s k a r att du delar med dig av sådant här!
  Makes my crappy day kind of better!

  Men hur går det för 20-åringen?
  Lever hon? I rätt land? Och har fått tillbaka värmen i kroppen?

  1. Hon är skitsur, de är i Nha Trang med skitdåligt väder. Inatt tar det nattåget till Kambodja och tempelstaden och stannar där veckan ut. Sen får dom se. Säger att trafiken är jätteläskig och då är hon inte den pipiga typen direkt. Hon längtar hem till mamma, hehe.

 4. Tänk på de goda sidorna hon ärvt av dig istället, hon kunde ju ha spritt saker omkring sig precis som maken! Eller påbörjat projekt och vägrat avsluta dem.

 5. För ett år sedan fick jag för mig att jag och min man skulle tågluffa genom Vietnamn och Kambodja. Eftersom min man är en snobb och vägrar bo på annat än 5 stjärniga hotell i Asien krävdes det viss övertalningskonst. Det finns 1klass och tågen är rena och fina. Naturligtvis inte vår standard men absolut ok. Inga höns och man behövde inte slåss om platserna. Du kan sova lungt! Det är inte farligt! Och nej, jag fick inte omvänt maken – han tyckte det var en spännande och annorlunda upplevelse, men han föredrar den vita duken och silverbesticken framför strandrestaurangen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..