Ranelid vidare…stön

Jaha, så nästa år behöver väl ingen höja på ögonbrynen när Ranelid och Birro kör en duett.

Jesusjeflachrist

 1. Tur att ”mellanakten” var så ruskigt bra… cirkus alfon, eller vad f*n dom hette… Annars kan man göra som min man byta till Eurosport, där dom visar snooker, vilken underbar lördags kväll 🙁

 2. Fy fasiken…detta finns inte….äldsta dottern (12)gömde sig bakom en kudde så pinsamt hon tyckte det var…Funderade på att släppa en brakare i protest 🙂 mot att ta med såååå dåliga hrmmmm ‘låtar’ .Fattar inte att folk ens har slösat pengar på att rösta på smörjan…

 3. Det måste sitta några jäkla proffs å rösta…bara för att han ska gå vidare…för absolut ingen vettig människa kan rösta på honom….helt sjukt!!!

   1. Det tyckte jag också när jag var i talibanens ålder så det kan jag köpa men som den antimelodifestivalmänniska jag är så har jag inte ens talat om för min son att det finns. Och hade han velat titta så hade han fått titta själv! Sån är jag! Hehehe.

 4. Har alltid älskat melodifestivalen men de blir bara värre för varje år. Hur faaaan tänkte de när de tog med Ranelid? Hur dåliga var alla de 3000 låtar som inte kom med!??!
  Nä det är inte Melodifestival längre, det är Christer Björkmans jippofestival och jag tror jag ska sluta titta!

 5. Mona, skjut mig inte, men jag rösta 3 ggr på Ranelid. Vet inte vad är med mig men varje gång Karl är på TV så tycker jag han är så cool. Som han sa i texten i låten; kvinna är det första könet, glöm aldrig det!

  Har träffat honom live också, på en bensinmack. Han underhöll en hel kö i kassan i 10 min så alla stod dubbelvikta av skratt och även förundrade över vad får han alla ord i från? Men det är ju klart, Mello Dello kanske inte är hans ”melodi”?

 6. Och jag tyckte gubben och bruttan gjorde bra ifrån sig. Smaken som baken, om man säjjer så och tur är väl det annars fick vi en oerhört trist värld. 😉
  Kram!

  1. AHA, det var DU som röstade på honom femhundrafyrtioelva gånger! Nä, men jag håller med dig. De drog ju tittare i alla fall så han är ju inte så dum den där Christer Björkman..=)

 7. Miraaakel – att Ranelid gick vidare.
  På gott och ont. Men det var lite catchy onekligen. Och jag höll på honom.
  Om jag är riktigt frisk? Nej, det vet jag inte! Hehe!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..