EN fördel med att vuxen dotter inte är hemma..

Plötsligt kan man ha alla dyrgrejer framme.

width=670

Utan att de tar slut nästa dag. Yeeey

Uppdatering kring dotterns resa: Sent igår kväll landade Moskvaplanet (med 7 personer) på Arlanda. Hon berättade att de fått vara inne i cockpit och att de pratat med piloterna, som berättade att planet inte kunde landa på den ursprungliga flygplatsen då ett plan strax innan hade åkt av startbanan. Nu på morgonen har de blivit ombedda att ”ställa sig i kö tidigt” för ny transfer till Moskva, och vidare ned till Vietnam.

Uppdatering nummer två: De är ombokade med Thai Air klockan 13.40 till Bangkok och därifrån till Vietnam.

 

 1. Nu vet jag ju inte hur det fungerar för Aeroflot, men normalt sett försöker flygbolaget boka om passagerare omgående på flygplatsen om något har gått fel. De vill ju få iväg passageraren så snart som möjligt eftersom annars måste de tillhandahålla hotellrum, mat osv.
  Hoppas att dottern kommer iväg idag.

 2. Hej! Du kanske skulle låta dottern gästblogga lite om sin resa. Det verkar hända saker när ni reser.
  Min dotter reste med Eastern China Airways och Aeroflot från Australien. (ville väl stressa sin mamma dubbelt upp) Personalen kunde ingen engelska, inte på flygplatsen i Moskva heller. Funkar väl så länge det inte blir några ändringar, men då blir det ju jobbigt.
  Hoppas att det löst sig nu, så din dotter får börja sitt äventyr i sol och värme.

 3. Hoppas att resten av resan går bättre för dem. Verlar som om de har haft tillräckligt med otur nu. En annan sak, ser att du har håroljan Moroccan oil. Är den bra? Någon annan du kan rekommendera istället? Tack för en jättebra och rolig blogg, du livar verkligen upp. Trevlig helg till er alla.

 4. Där ser du. En lycklig och nöjd dotter=nöjd mamma. Nu står dom där preparaten bara för dig. Uttrycket att det finns inget ont som inte har något gott med sig stämmer rätt bra, eller hur? Ha en fin dag

 5. Verkar som din dotter àker pà mer strul pà en resa till Vietnam än jag gjorde pà ett àr runt jorden…. Fast sà undveka jag ju ocksà Aeroflot, funderade ett tag pà att àka med dem fràn Asien till Afrika, men bestämde mig sen för att det var värt de extra 200 kronorna typ att àka med South African i stället…

  Thai airlines ska ju dock vara superbra, helt annan kvalitet än Aeroflot och i Thailand pratar de engelska pà flygplatsen! Jobbig start pà en resa som nu endast kan bli bättre!!

  Ps. coolt att ha fàtt àka cockpit, det är ett minne för livet som jag ännu inte lyckats samla pà mig.

 6. Klar uppgradering för dottern!

  Bed Head: Är det dyra saker? Vi har en flarra i badrummet som jag brukar använda på ungarna då det luktar gott.

 7. Kolla upp om hon kan få någon ersättning för förseningen på hemförsäkring eller om det är betalt med Visa/MasterCard! Vi fick det när det var snöstorm i NY och blev strandsatta i Köpenhamn.

 8. Alla mynt har två sidor. Måtte nu inte lilla tösen tycka att det är dags att börja använda mamma’s prylar när storasyster är iväg.
  Nu kan bara stora dotterns resa bli bättre. Thailand är ett så vänligt land att man får krupp efter ett par dagar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..