Det här med spam och allt vad det heter

Som ni vet så släppte jag ju kommentarerna fritt så till vida att man inte behöver registrera sig, eller vad man nu var tvungen att göra, när man ska kommentera hos mig.

Det har lett till att jag mellan varven får sjukt många kommenterarer..spam-kommenterarer. Och då undrar jag en sak.

Exakt vad har det för syfte? Varför ser det ut så här?

width=670

Jag har aldrig riktigt förstått mig på det där så det vore trevligt om någon kunde förklara fenomenet för kärringen.

 

 1. Jag får likadant emellanåt. Det kan vara lugnt ett tag och sedan väller det in mängder!! Sen är det lugnt ett tag igen.

  Begriper inte varför heller. De vill väl att man ska klicka på länken antar jag men hur många gör det liksom?

  /Bondmoran

 2. Wow… Nä, jag fattar inte riktigt poängen med spam-kommentarer. Jag har heller aldrig fått några såndan. Fast det kanske säger mer om hur många som faktiskt läser min blogg än om något annat… 🙂

  Se det från den ljusa sidan, du är poppis i alla fall! 😀

 3. Det är så himla tråkigt och drygt… Jag får med spam i mängder på min domän, det går lite upp och ner. Ibland kan jag få flera hundra spam på ett dygn, ibland inga alls. Tyvärr har det inte att göra med hur populär ens blogg är… Tappa inte sugen för detta, världen är full av tappade sugar.

 4. jag blir väldigt förvånad över dessa helt seriösa människorna som går in på min blogg för att skriva att jag ska läsa deras blogg… Öh fast nä! Jag läser bloggar jag njuter av, är inte intresserad av fjortisar och mammor som skriver om deras liv på ett v ardagligt sätt. (säger hon som uppdaterar varannat liv 😉 )
  Mona, du är dock bäst och förtjänar en och en annan VIetnamnsresa 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..