Åh, vad stabilt det känns

Sedan en timme tillbaka sitter 20-åringen med pokvän på en flight till Moskva. För vidare transfer till Vietnam.

width=670

Känns ju skitbra att läsa sånt här. Jag som inte alls är flygrädd. Klockan 03.00 i natt landar hon i Hanoi.

Jag kommer vara aningens trött i morgon.

 1. Men du, vad är oddsen att det händer igen?
  Väldigt låga skulle jag tro!

  Sen igår det ju i mammaanställningen att man oroar sig för sina barn.
  Tror inte att du skulle ha varit lugnare om hon rest med båt eller cykel 🙂

  Och du, för att tänka på nåt annat…..
  Hur går det med hallen? 🙂

  Ha en bra dag! / Linda

 2. Ta ett andetag i taget… och för varje andetag du avverkat och inte hört nåt dumt är det närmare till att de är framme och mår hur bra som helst. Värsta saken är när man inte kan göra nåt själv utan bara oroa sig.
  Kram på dig ”klimakteriekärring” 😉

 3. Från den sekund man får bekräftat att man är gravid och fram till den dag man vinkar adjö åt tillvaron från en molntapp består livet av 45% oro för barnet, 45% glädje pga barnet och 10% övrigt som inte har med barnet att göra.

 4. haha å inte läsa sånt. När jag var 16 åkte jag på språkresa till LosAngeles, min första flygning och min mamma var livrädd, samma dag jag skulle åka vart det bombhot mot flygplatsen i L.A. Hon var skapligt imponerad 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..