R.E.A – en show på Hamburger Börs

width=670Ikväll har jag varit genrep av R.E.A med Anders Lundin, Ola Forssmed, Sussie Eriksson och nån ny böna jag aldrig hört talas om. De har premiär på fredag så de testade showen på oss.

När de körde öppningsnumret så undrade jag hur i h-e jag skulle stå ut i 1,45 timmar men gudskeslov så blev det bättre.

Jag kan säga att Ola Forssmed är en av Sveriges mest underskattade artister. Sweet Lord så jefla rolig han var. I synnerhet när han lekte Erik Amarillo och sjöng Vill du liggaa med mig då. Och Anders Lundin var inte sämre när han gjorde Erik Saade.

width=670

Det var en handfull nummer till som var lysande, men jag är förvånad över att Hans Marklund, som är så etablerad och duktig regissör, släpper igenom en del grejer som var riktigt, riktigt dåliga. Och jag var inte ensam om att tycka det.

Nä, det där måste dom ta och styra upp. Den är sevärd, men det var lite berg- och dalbana.

Over änd out.

 

LOADING..