Man får inte slå stora barn heller va?

Jag har en 20, snart 21:årig dam här hemma. I flera år har jag haft problem med mitt smink, som försvinner i tid och otid. Sen nåt år tillbaka så har det varit ganska lugnt på den fronten. Kan bero på att hon nu tjänar pengar och köper själv.

För ett tag sen köpte jag en svindyr ansiktskräm. För kärringhy. Trodde jag. För att den inte ska ta slut så fort så har jag varvat den med en annan kräm. I förra veckan tänkte jag att ”f-n vad den har gått åt, den är ju snart slut.” Och lät den vara.

I morse skulle jag smörja in mig.

Jag undrar på allvar om hon tror att jag är åderförkalkad. Som om jag inte skulle märka att den plötsligt var TOM?!

Hon är inte hemma just nu och jag har ställt burken på hennes sovrumsgolv. Och förväntar mig att det står en ny i mitt badrumsskåp senast i morgon. Darling, den kostar 5-600 kr så det lär bli ett hål i din Vietnam-kassa.

Och ser ni tjuven på stan så tveka inte att gå fram till henne. Så här ser hon ut. (Hämnden är ljuv älskling.)

width=933

LOADING..