Sean Banan..och galapremiären

Okej.

Jag har närt en tidsfacist vid min barm så när filmen är en kvart försenad så håller talibanen på att få ett tokspel. Hon tycker det är höjden av oförskämdhet: ”Varför står det 13.30 om dom inte börjar 13.30, tänk om man har bråttom mamma!”

width=1840

Strax därefter kliver ensamblen upp på scenen, dock saknas Johannes Brost. Det var Dr Alban, Kicki Danielsson och Sean Banan.

width=1840

I veckan såg jag en intervju där Kicki fick fråga om vad som var mest minnesvärt från inspelningen. ”Mina kläder” svarade hon skrattande. I filmen har hon sjukt fula kläder. Kläder som medvetet tar fram hennes övervikt. ”Kasslernät” och andra hysteriskt gräsliga kläder så jag tycker faktiskt att kostymören borde få en Guldbagge, på riktigt för han/hon gjorde ett jefligt bra jobb kan jag säga.

Det vara bara det att jag ber till Gud att det hon hade på sig idag ingick som förlängning av filmen för till och med talibanen sa. ”Mamma, vad har hon på sig?”

Filmen?

Gå.inte.och.se.den.

…om du inte är 8-12 år.

LOADING..