I makens bil

Nämen se där ja, här ligger hälften av ett Marrakech-golv till hallen. Eller åtminstone tapeterna.

width=1840

Han kanske borde hitta roligare saker att samla på.

  1. Dont ask me. Vi har ju ett gäng butiker och är tvungen att besöka dom flera dagar i veckan för att leverera varor. Många korta stopp på ställen där det aldrig finns lediga parkeringsplatser. Just nu har han varit inne i en period då han fått flera böter.

   1. Jo, jag förstod nog att det var orsaken, men det bör ni ju kunna lösa… Hur parkerar kunderna vid era butiker? Vad hände med att parkera lagligt och gå en liten bit? En pirra i bilen om ni ska släpa grejer?
    Ursäkta tråket, men parkeringsböter för mig är en sååå onödig kostnad. Oftast har man ju bara sig själv att skylla;) Kramen!

    1. Så klart att man har sig själv att skylla och det ÄR verkligen skitonödigt, men vi kan inte hålla på med pirror fram och tillbaka överallt. Sen går det i perioder: kan i bland ta ett halvår innan vi får en bot.

 1. Ja den förhatliga hallen.
  Du fick ju bilder från vår skohylla.
  Den e bra. När det är skosäsong.
  Vintern. Ja då har vi stövlar på rad.
  Fem meter närmare bestämt.
  Och grus. Fast i kokosmattan. Plenty. Med tanke på hur det ser ut i trapphuset.
  Nåväl vårkänslor idag.
  Vår imorgon. Iaf snart.
  Kram!

 2. Om du bråkar, gapar och skriker leder det att det inte blir några fler böter? Det tror jag inte så varför då spilla sin egen energi på något som man inte kan förändra. Förutsatt att han betalar ur sin egen ficka. Vet inte hur ni har det men vi har en gemensam och sedan varsin som vi gör som vi vill med. Helt självklart skulle sambon få betala ur sin egen om han strött böterna runt sig bara för att han var lat. Funderar lite över hur din hög ser ut. Har du gömt den för du har väl samma parkeringsproblem som honom?

  1. Lisbeth, jag raljerar. Har för övrigt aldrig bråkat, gapat och skrikit över p-böter. En onödig kostnad men inget jag kan göra något åt.=)

   1. Med tanke på din blogg så förstår jag att du raljerar. Det är ju det som gör din blogg till vad den är. Sen tror jag ändå att många låter för mycket om saker som egentligen inte går att göra något åt. Bättre att använda energin till annat

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..