Nån som vill ha?

Kristina ni vet, hon har en kompis i Finland som gör såna här så kallade torgvantar/handledsvärmare. Den ena har en Swarovskikristall och dom är jättefina. Så när jag var där och hämtade väskorna och såg Kristinas så utbrast jag bara. v i l l  h a, m å s t e  h a!” Och vad tror ni hände? Kristina kontaktade henne och hon stickade (hmm, är dom kanske virkade rent av?) ett par likadana till mig, som jag fick helt gratis!  Kiitos Marjo!

width=1804

Hon skickade med en kortare variant också: (kan inte sära på händerna då det sitter en etikett på dom)

width=1791

width=2300

Så jag tänkte att någon av er där ute kan få dom. Men eftersom jag har så förbenat svårt för att välja ut en av er så får NI komma på hur jag ska välja.

I´m so fiffig.

 1. Jag kan komma och lägga mina iskalla händer på valfri del av dig så kommer du få frostskador av värsta graden. Och för att slippa det, både mina händer och att få frostskador, så låter du mig få dem. Enkelt.

 2. Ååååh…. precis nåt sånt som jag letar efter… hade karpaltunnelsyndrom som gravid och lider fortfarande av värk som strålar upp från handlederna upp i underarmen när det blir kallt – och jag ahr iskallt på jobbet…. Pretty please??

 3. Kanske till den som fryser mest? Och det är nog jag! För att bo i Bryssel när det är -10 ute är inte kul för här vet de inte hur man bygger hus; dåligt isolerat och dragit som sjutton!
  Och så skulle de sååå bra blinga till min vardag lite 😉

 4. Du kan väl lotta ut dem? Alla som kommenterar och kanske delar din blogg på fejjan får en lott. =)
  Ps. Tack igen för Tousväskan! den är mycket snyggare i verkligheten än på bild 😉

  1. Visst är det så, att den är snyggare i verkligheten än på bild. Jag älskar de där väskorna och mönstret. Min favoritfärg är den vita, fast vi säljer mera av den svarta.

 5. Mona, min favvobloggare (helt ärligt, inte fjäsk)! Om du visste vad jag skulle bli glad för dessa handedsvärmare! Jag förtjänar dem dessutom nåt gruvligt! Varför? Först å främst för att jag tagit tag i mitt liv, gått ner 30 kg hittills (sen oktober), blivit snällare och gladare och dessutom har INGEN firat mig och min framgång med viktnedgången trots att jag hela veckan påpekat att gåvor vore lämpligt.
  Jag känner att jag kan lita på dig…Du är min gåvogudinna. Yes, the gloves shall be mine…

  Ödmjuka hälsningar 🙂

 6. Fina ringar! Jag har ingen användning för ”vantarna” så jag vill inte vinna men lättast är kanske att bara blunda o välja en?

 7. Bästa argumentet så klart!

  Fru Lee har ibland ont i handlederna och drar på sig värmare/stöd. Hon skulle bli överlycklig om hon fick dessa värmare av mig på alla hjärtans och då skulle jag få ligga!

  Behövs det bättre motivering än så? 😉

  1. Hahaha, jag skulle gärna vinna dessa själv (hehe, vågar av rädsla för fackliga repressalier inte ange min arbetsplats, men vi har seriöst mellan tolv och fjorton grader… Inomhus. Plus lite drag på det… =) ) men denna motivering var helt fantastisk!
   Så, Mona, jag viker mig motvilligt och röstar på allahjärtansdag-umgänge för paret Lee… =)

 8. Välj den som bäst verkar behöva värma sig.

  Jag har absolut skitkallt på jobbet när jag sitter vid min dator, skulle vara kanon med dessa värmare, så otroligt snygga.

  Du är bäst, jag blir lycklig av Din blogg, tack!

  Kram Ann

 9. Hej fina du!

  Tycker det skulle va kul o vinna dessa fina värmevantarna eller va de nu heter, för att jag lider av ledgångsreumatism o mina leder lider när det är kallt och kyligt ute.

  Tack för en fin blogg.

  /Mamma Meja

 10. Jag behöver inga för jag kan sticka själv. Men, för att hänvisa till ett lite äldre inlägg, du kan väl ge dem till den som kan klämma fast flest pennor under tuttarna! 🙂

 11. Åh välj mig. Jag har skrivit till dig förut och gnällt över att vi aldrig får någon vikarie till min arbetsplats och att vi jobbar ihjäl oss med gymnasiebusarna i Malmö. Men framför allt vill jag gnälla över att det aldrig är varmare än 17 grader i lokalerna eftersom det är i en gamma Ubåtshall av betong. Fantastiskt fina är de också 8)

 12. Mera bling till lantisarna, ge dom till mig och hjälp mig chocka min omgivning och du gör dessutom en god gärning som värmer en frusen reumatiker ända in i hjärteroten.
  Visserligen är din blogg het också men det ena utesluter inte det andra.
  Kommer aldrig att sluta läsa din blogg, det är det första och sista jag gör på dagarna.

 13. Jag vet! Den som smörar mest vinner! 🙂

  Mona, din blogg är det första jag kollar på morgonen. Addicted som sjutton, det är bara förnamnet. Beautiful Queen of Bromma, ja Queen of Universe! Humor som få och vet att leverera. För att inte tala om det jefla fantastiska språket!

  Mona for President!

  Och nu kommer det bästa: Niclas får du behålla ALLDELES för dig själv!

  Ha en fin kväll i bubblets tecken!

  (Fast det här var ju inte bara smörande, det var ju sanningen …)

 14. Vet inte om du har koll på vart dina läsare bor annars skulle det kunde bli en Filip och Fredrik variant. En Sverigekarta, blunda och sätt fingret någonstans. Den som bor närmast vinner. Jag gick in på den finska sidan o kikade. Vilka otroliga skapelser. Synd bara att finskan är som latin helt omöjlig att förstå

 15. Det hade varit skojigt om du valde mig, för jag har aldrig vunnit ngt och jag är standigt frusen. Barn och sambo klagar på mina kalla händer – till o med på sommarn fryser jag, såvida det inte är över 25 grader …. En riktigt liten fryslort är jag. Så jag vore väldigt tacksam om du kom hem till mig 🙂
  Kram kram från lilla mig

 16. Säger som nån annan här ovan/under.. ( var nu inlägget hamnar).. Önskar inga varntar..

  MEN satan i gatan kvinna.. Vilka vackra ringar!

  Älskar smycken.. och undrar var du köpt dem?

  1. Tack. Den i rött guld är min vigselring, från Tiffanys. Den andra i vitguld är Bvlgari, den fick jag när jag födde talibanen. Eller ja, den ”beställde” jag…för 9 månaders sveda och värk, hehe.

 17. Handledsvärmare är världens bästa plagg, tyvärr har mina sett sina bästa dagar….. så jag skulle jätte gärna vilja ha ett par nya med bling 😉
  Men hur ska du kunna välja……. tyckte Susannes förslag om att lotta och låta talibanen dra en vinnare låter bra.
  Håller tummarna

  Ps. din blogg slår alla andra jag hittills hittat

 18. Åh, sen jag gjorde min gbp och gick ner 56 kg så fryser jag konstant. Jag sitter stilla framför datorn hela dagarna så det är sjukt plågsamt. Dessa handledsvärmare skulle hjälpa.

 19. Hej!

  Få då se nu, du ville ha ett förslag på hur du skulle välja? Jag vet, vi gör det enkelt, vi låter någon annan välja. Vem? Jo, jag:-)Varför? Jo jag skulle välja mig själv:-) Motivering? Därför jag bor långt upp i norr, Boden närmare bestämt. Vi har rätt ofta svinkallt på vintern. För att inte frysa ihjäl får man klä på sig som fan. Lite glamourvantar skulle allt förgylla den kalla vintervardagen. Tack för mig:-)

 20. Skriv ut namnen på alla som anmält intresse och låt talibanen eller kanske maken kasta pil på dem och den som träffas får dem.

  Ni kan ju klistra upp lapparna i hallen nu när den ändå ska fixas.. ett par pilhål är ju enkelt att dölja 😉

  PS, är gärna med i den ”lottningen” då de var helsnygga och jag har ledvärk.

 21. Om man skulle kunna få rösta, röstar jag på agnes eller mr lee. Nu kanske man inte kan det men det går ju alltid försöka. :-).

 22. Ha en tävling om vem som har snyggast hall om du behöver lite inspiration, eller fulast om du vill ha roligt och se om det finns någon som har det värre än du i den frågan.

 23. Snygga! Har inget snitsigt förslag på urval, men jag lovar att jag vinner ”penntävlingen”, jag har också gått ner en hel del i vikt, har massor kvar dock, samt att jag har problem med värkande handleder…
  Tack återigen för bästa bloggen!
  Maria G

 24. Egentligen vill jag vara oegoistisk och tycka att någon annan kan få dem. Men jag har av Raynauds (vita fingrar) och ägnar större delen av året (september-maj, på riktigt, ibland har jag faktisk vantar på mig i juni!) åt att hålla händer och handleder varma – så jag lägger in en önskan för egen del!

  (Fast jag tycker att de med kronisk värk är värd dem mer än mig. Jag har bara värk när jag blir kall)

 25. Min underbara väninna skulle bära upp dessa bling-värmare på bästa sätt. Hon är bling OCH frusen, värmer händerna i varmvatten flera gånger under en arbetsdag.

  Där fick du ett förslag till 🙂

 26. Sätter ett avtryck….Ja ja vill jefligt gärna ha ett par sådana….det är vinter i Malmö nu så dom hade suttit fint runt mina handleder… Bling bling – ja tack !

 27. Hej!
  Har Psoriasis artrit och har handledsvärmare sommar som vinter, natt o dag,
  eftersom mina handleder är mest angripna o svullna så gör det att jag inte har någon cirkulation=iskalla! Hade varit kul och ha ett par snygga att nån gång få piffa upp sig med dom är ju nästan som att ha ett ”smycke” alltid synbara!
  Victoria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..