Om rumpor och rövar

Jag har tänkt på det här med min rumpa. Som nu vid 40+ och minus 43 kg har kastat in handduken helt och hållet.

Och så tänker jag på vad en del av er har sagt: att man måste t r ä n a röven. Utfall och sånt jobbigt skit.

Men jag har inte tid. Eller nja, jag har ingen lust. Om jag ska vara ärlig.

Jag brukar stoppa handen precis vid rumpvecket, och så håller jag den där när jag går, för att känna hur lös rumpskinkan är. Har ni provat att göra det?

Sen tänker jag att jag nog är dum i huvudet som gör så.

Så då undrar jag, är det helt kört nu alltså? M å s t e man ha lust att träna? Kan man inte bara köpa sig en ny fin och fyllig liten rumpa….nånstans?

 1. Ja tyvärr måste jag meddela att du måste träna =) Men när du väl kommit igång är det kul! Finns en massa bra hemma övningar att göra

 2. Om du har en androidtelefon eller samsungtab kan du hämta hem en gratisapp där du får träningar som kräver 5min om dagen för att träna upp rumpan. Den heter Daily Butt Workout ( Otroligt sexigt och oförutsägbart va?? )

  Sen gäller det ju att få in det som en rutin men kanske kan din rumpa vara värd 5 min innan duschen???

 3. Äh, Mona bite the bullit – kan man nog säga……jag har alltid haft tusen och åter tusen ursäkter till att inte träna – men tydligen så hjälper det att träna om man som jag fick högt blodtryck. Så sagt å gjort, träna, träna och utan medicinering så gick blodtrycket ner ( nu, detta kommer jag aldrig att erkänna igen någonsin, men jag mår bättre, piggare liksom…men näver erkänna :-)) Tyvärr är jag oxå ganska säker på att det hjälper mot slappröven…..sorry, so sorry….

 4. Man kan SKITA i det oxå! Där är säkert inget fel på din ruuumpaaa! Du – skulle vi inte kunna få se ett foto på dig innan minus 43 kg?

  1. Jamen jag försööööker skita i det men min snälla familj påminner mig!

   Nä, det går inte, finns inga foton på mig innan. Inga i helkroppsutförande…Var noga med att aldrig synas på bild.

 5. Men om du nu ska fixa armarna och ”vecken” vid bh:n, be snälla farbror doktor att putta lite fyllning där bak. Kan väl inte vara en omöjlighet??

 6. Hahaha. Kolla Bonprix.se där har de bikinis med ”starkt figurformande effekt”, kanske kan vara något! Varför banta, träna och fundera när allt går att lösa med en bikini? 😉 (har inte själv provat men har en liiiiiten aning om att det kanske kanske inte kommer att fungera, men man vet aldrig………..)

 7. Känner likadant…Lösningen är nog att jag uppfinner några glasögon vi tvingar på omgivningen som drar ut bilden på längden så att allt blir smalare. Kan ordnas ganska lätt… Sen släcker vi lamporna fort som f*n när glarrerna åker av…

 8. I Brasilien är rumpimplantat väldigt vanligt eftersom det ligger större fokus pà rumpor än pà bröst där… Sà kanske en exotisk semester dit bort och sà kommer du tillbaka med en snygg solbränna och pumpad rumpa 😉

  Fast egentligen tycker jag bättre om att forma kroppen genom sport… Men smaken är ju som baken.

 9. Kunde inte sova i natt och råkade hitta in på din blogg som ärligt är den roligaste jag läst någonsin!!!!!
  Gud va jag skratta:-))) Du verkar vara förjäkla härlig du!!!!

  Kram Jenny

 10. Fan, jag trodde att du hade hittat en ny träningsform, för jag läste ”…och så håller jag där när det går”. Smart att ta tillfälle i akt att träna, men kanske lite bökigt att komma ihåg, tänkte jag.
  Suck.
  Jag tränar min rumpa jag. Tid har alla och det är inte så illa egentligen. Några minuter med kliva upp på stol och lite utfall. Och så känner jag mig nöjd när jag upptäcker att jag behöver tyngder till utfallen för att det ska kännas.

 11. Det kan man säkert. Det jag funderar på är vad du vill. Verkar lite ambivalent ungefär som om rumpan hänger ihop med vad andra tycker. Du verkar ju ha kul med din så varför då bry sig.

 12. Skit i det…du har väl inte ögon i nacken så du behöver se eländet eller? Kunde maken leva med dig 43+ kg så kan han nog leva med en lösdunkudde resten av livet med.

 13. Samma problem har jag, mitt rumpskinn flyter liksom ut på toa ringen när jag sitter där….. döds läckert… eller nää.
  Kunde jag så skulle jag skära bort det och stoppa in lite fyllning så man kunde vicka lite ärtigt så där med den. 🙂
  Träna är skit trist och ORKA träna rumpa när det är skinn liksom.
  Jag är verkligen så usel på att förklara men du hajjar säkert vad jag menar.
  By the way, dina stövlar med blommor som jag fick länken till förut TACK!
  Skit snygga, lite nyfiken på hur dina röda ser ut, ingen bild än, men jag väntar och fortsätter läsa din blogg, den får mig LE, och det är fasiken inte lätt.

 14. Tyvärr, lust att träna kommer oftast inte förrän man hållit på regelbundet i minst tre veckor, men sen är man fast – helt ”hooked” på träningsendorfiner =)

  Utöver snyggare rumpa så ger ju träningen bättre hälsa, ork och humör =)

  Men visst finns det läkare med ett lager silikonimplantat att peta in i villiga rumpor.

 15. En lösning – satsa pengar på att träna med en PT, gör sådan skillnad och resterande fördelar med träningen har du fått ovan här. Så, hitta en snygg PT som du kan vila ögonen på medan din kropp blir stark 😉

  1. Bra förslag!

   ….och går du förbi Säpochefen så ring på och säg hej. Han har världens trevligaste fru också..

 16. Som tidigare kommentatorer skrivit:

  promenera mera (hjälper även för att sova bättre) och/eller knipövningar. Stå och ”jucka”/knip när du borstar tänder eller är i duschen. Det hjälper mot slappröv och tar ingen extra tid eftersom man ändå bara står och borstar eller schamponerar 🙂

 17. Åh jag skaffade ett par skor med rund sula, Tar varje trappsteg upp minst två gånger. = Ingen träning men snyggare lår och fastare rumpa. Fast jag skulle vilja ha en mindre putrumpa …… Och det går tyvärr inte att träna sig till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..