När man fryser mufflan av sig

Jag har alltid tyckt att det är töntigt med sittunderlag. Always. Fråga mig inte varför men jag har en del korkade tics för mig.

För ett par år sen så köpte vi Hemslöjdsprodukter AB.

…som säljer plenty av såna. Vi syr dom dessutom själva.

Never the less så tycker jag fortfarande att de är skittöntiga.

Gissa vem som svängde ihop ett par stycken och la i bilen i morse.

width=577

Men glöm att jag erkänner det för nån.

  1. Jo, men när den har vaknat till liv så är jag på jobbet..typ. Skinnsäten är inte så där jättevarma när man sätter sig!

   1. Jag tycker att skinnklädsel i bilar är jättesnyggt, men det som avhåller mig från att skaffa det är att det blir för kallt på vintern och för varmt på sommaren att sätta sig i bilen. Det verkar som om skinnklädseln passar bäst vår och höst.

   2. Så det är därför jag alltid är så sen när vi ska någonstans, så maken tar barna till garaget först, för att sedan hämta upp mig?
    (Garaget är inte såååå långt borta, men en bit på väg hinner grillen i alla fall.)

 1. En sån skulle jag behöva, eller två…
  Jag har en hockeyspelande son och måååånga timmar i kalla ishallar blir det.
  Jag har dessutom en väldigt benig rumpa och får så jäkla ont efter några minuter.
  Den såg ju ut som den är lättsam att ta med också, bara att rulla ihop eller?

  Hur går det med den nya hemsidan för oss privatpersoner?

 2. Nog är det som du säger att ibland blir man mer road och engagerad av kommentarerna. Har aldrig sett dom här sittunderläggen men jag måste vara skittöntig för jag tycker dom är snygga
  Sen har jag aldrig kopplat ihop sittunderlägg med tanter. Jag har aldrig sett min mamma eller mormor ha ett. Där var det renfäll som gällde. Men ungarna slet ut ett antal frigolit liknande saker. Var bara inte en gång man fick mamma skämmas när dom inte var i ryggan när det var utflykt.

 3. Ähh vadå..de där är väl bra mycket snyggare än de där genomfula i frigolit..eller de som mamma tvingade mig att ha med när jag var liten…dagstidning i plastpåse….DET är skämmigt. Och vet du vad det värsta är?? Jag har själv gjort likadant mot mina barn…Så hade jag en såndär snygg hade jag suttit på den med stolthet banne mig.

 4. Hmm, undrar vem som har mina nu?? Får nog gå ett varv runt föräldrar och syskon. Tur jag inte behöver dem på några veckor till.

  Din var snygg. Absolut inget fel på den. Och konsekvenserna av att bli för kall om rumpan är betydligt värre, tänk på det.

 5. Även om man inte har en muffla att förfrysa är det asskönt med en sån att sitta på. Nu har jag ju som tur är inget skinn i mina säten så jag slipper själva grundproblematiken men jag skulle kunna tänka mig en sån fin sak som du sitter på ändå.

 6. Halvskinn är bättre, snyggt skinn på de ställen som syns när man sitter i sätet och tyg på sittplatsen
  Men den var snygg, skulle absolut använda ett sånt om jag hade

 7. Kan du inte lotta ut sådana där? Nog för att jag är en väsktok (missade att delta i den utlottningen) men med mitt jobb skulle jag allt behöva ett snyggt sittunderlag för att sätta glamour på tillvaron. Jag sitter nämligen på ett ihopvikbart från Biltema varje måndag, för då har vi utedag på skolan minsann. Inte för att jag sitter hela tiden, men ändå. Idag var det 10 minus. Billig skit från Biltema värmer inte då.

  1. Klart jag måste lotta ut ett gäng, men jag måste vänta ett tag, nu har jag fått så mycket skit för att jag lottar ut massa saker och inte sköter bloggen ordentligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..