Good Morning

Har ni det skönt där hemma? SItter i soffan och känner att mitt nytvättade hår börjar stelna.

width=577

Nån som vill ha en inneboende?

 

 1. Good möörrrning! Du har det ju varmt i jämförelse med oss =O), vi har 16 grader PRICK! Fi sakran, rena mardrömmen bara o gå på toan…man vill ju inte bli sittande där tills islossningen framåt vårkanten precis… Vågar inte ens tänka på att ta en dusch för då lär man nog se ut som alla frysta fauner (o andra ”verkliga” varelser) i Narnia bara man sticker en tå utanför duschdraperiet…BURRR!!! Hoppas värmen kan ökas något för en djupfryst Mona med fingrar så stela att hon ej kan blogga vill vi ju inte va med om =O)!
  Skickar en varm kram o hoppas den kommer fram!!

 2. Du kan komma hit…. vi har nog ganska exakt……. 16 grader i köket just nu. 😉 Men det eldas för fullt så snart är vi nog uppe i hela 18 grader skulle jag tro. 🙂

  Fasen – vet du inte var ratten till värmen sitter? GÅ OCH VRID UPP!!!! Tala om för din man att det finns andra saker man kan spara 50-öringar på! 😉

 3. Ni är väl ändå två som bestämmer i huset. Vad är det som säger att han bestämmer över termostaten?

  Skruva nu för bövelen upp temperaturen! 16 grader inne är inte en ok temperatur!

  Säg till din snåla make att detta är ett område där han är helt fel ute…

 4. Gillar den lite lätt sura gubben på din termometer när den visar 16 grader. Är det en gladare gubbe när det är varmare??? Eller är han missnöjd över luftfuktigheten??

 5. Värme har vi nog (tack vare kamin o vedspis). Men vatten är det värre med! Fruset… Det funkar det med, bara ett problem: vattentoa! Det är definitivt för kallt för utedasset!

 6. Alltså – vi hade 15 i morse och nu är det 13,9!! Helt sjukt kallt! Och vi har ingen kamin eller öppen spis. Sätta på ugnen och häcka framför kanske? Eller försöka fatta vad som är fel på bergvärmepumpen när den leder fram 35-gradigt vatten till elementen istället för 55… Burr!!

 7. Vet du Mona, du kan få bo med mig ett tag.
  Här har jag 23 grader och maken har jag sparkat iväg till Norge där han tjänar bra med pengar. Tillräckligt bra för att inte behöva bry mig om hur varmt (och skönt) vi har det hemma.
  Dessutom är det rätt lugnt och skönt på veckorna…

 8. Du är hjärtligt välkommen till Årsta. Det blir lite trångt, och vi har ännu inga grytor till nya spishällen men annars så har vi öppet hjärta för underbara människor!

 9. -29 ute imorse, och 10 grader i köket och tolv i sovrummet, det tog emot en smula att kliva upp, men det blir ju inte varmt om man inte stiger upp och eldar…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..