När katten är borta…i Indien

En del av er har säkert noterat att Hannah och Peter åkt till Indien på en behjärtansvärd resa. Peter vill att jag håller ställningarna här under tiden och påminner er om den där weekendresan till New York, som man kan vinna. Plus 3000 dollares i fickpengar. Du och en kompis.

Har ni gått in och registrerat er för ett sånt där kort jag berättade om? Ni som har missat info: istället för femtioelva klubb- och medlemskort i plånboken så samlar man alla i ett enda. Hur smart som helst.

Det heter OneOnly. Jag brukar vara skit-anti såna här saker men för en gång skull så är jag på. För det kostar nämligen nada! Inga dolda hitte-på-avgifter, eller annat obehagligt som brukar dyka upp.

Sen är det också så att om du råkar flytta så behöver du bara meddela OneOnly, så fixar dom så att alla företag du har klubbkort i får din nya adress. Och har du alla kort samlade hos OneOnly så får du fler rabatter.

Så i samarbete med OneOnly vill jag tipsa om detta och glöm nu inte att gå in på länken och tävlar om den där resan för två till New York. Det går jättebra att ta med sig blogginnehaverskan om man har slut på kompisar. Och som sagt, OneOnly ser  till att du får med dig $3000 i fickpengar!  PLUS lika mycket till kompisen! Eftersom dollarn är låg så kan man shoppa hur mycket som helst för dom. För att ha chans att vinna så måste du gå in på OneOnlys Facebook-sida och tävla. Du ska lägga upp en bild på alla dina kort och motivera varför du och en vän ska vinna. Läs mer HÄR!

Det är hur enkelt som helst. Du behöver knappt göra något mer än att kolla på den här VIDEON och registrera dig.

Vill du läsa mer om OneOnly så kan du gå in på deras HEMSIDA och läsa mer.

Vinnaren utses av av en jury som sätts samman av OneOnly.

 1. Jättebra kort! Jättebra tävling! Men varför ska ALLT gå ut på att man måste gå in på facebook och blablalalalaa …..blä. Jag avskyr facebook, är inte med i skiten och därför blir det ingen tävling för mig.

  1. Jag, som är anti Facebook, kan hålla med, men du, man behöver inte få in på FB för att fixa kortet. Jag har fixat ett och väntar på att få det hemskickat!

 2. Hm. Jag har länge efterlyst ett enhetskort, (det blir för mkt i plånboken, så jag tar ur dom och glömmer dom) men nu börjar ju fler och fler affärskedjor gå över till personnummer, så korten blir ju ändå överflödiga..

  Och en nyfiken fråga, varför är du anti-facebook? Ditt sätt att uppdatera borde passa perfekt där.. 🙂

  1. Ärligt talat så vet jag inte. Blir störd av att det är så rörigt. Och i början, innan jag lärde mig, så blev jag svinstressad så fort jag kom in och alla ville chatta med mig. Det blinkade fanimej överallt. Sen kom jag på hur man gjorde sig offline, hehe.

   Äh, jag vet inte, jag trivs här inne i min blogg med er.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..