Gourmetmiddag på en fredag

Man vinner inte pris som Årets Husfru när man servererar snabbmakaroner och (äckliga) köttbullar va?

width=169

Maken är på väg hem och tror att det är fredagsmys på g.

Så glad han kommer bli. Not

 1. Alltså, makaroner funkar alltid!
  Jag läste ikapp lite igår, och fastnade vid bh-frågan. I natt drömde jag att en vän från barndomen fanns i min närhet nu, och hon sa, efter lite ångest att jo, jag luktade illa. Jag vaknade alltså i ångest och oro över att jag luktar illa, men inte fattar det! Gissa om jag gått och sniffat i luften idag?
  Fattar du vad du sätter igång? Drömmar med ångest… Tack och lov har ingen sagt något om dofter idag, tur för dem!!!

 2. Vi kompenserar lite i den här förorten…

  Morfar och hans bror tog idag hand om Presidenten eftersom hon har ont i halsen och inte kunde gå till dagis. När vi andra trillade in genom ytterdörren kl 17:30 doftade det från köket. Morfars bror hade slängt ihop en fiskgryta smaksatt med fänkål, vitlök och curry. Mums!, även för onda halsar.

 3. Äh, be honom att köpa bröd på vägen hem så kommer han ju redan ha fixat en massa gotter att äta ifall makaronerna inte skulle duga 🙂

 4. Ha, du är inte ensam om att servera makaroner idag. Det blev det även hos oss. Hade ingen inspiration alls att laga mat idag. Nåväl, maken blev mätt och det är väl huvudsaken!?

 5. Här har det bjudits på Kuku wa kupaka vilket ska vara Kokoskyckling på swahili. Smakade det i förrgår o var tvungen att testlaga. Snabbmakaroner har jag aldrig gillat, kan gott vänta fem minuter till på gamla hederliga idealmakaroner som har en trevligare konsistens. (O jag är ingen stjärna i köket vilket kanske kan bevisas genom att jag laddat bakmaskinen så familjen får bröd imorgon bitti)

 6. Här blev det en enkel kycklinggryta med bulgur. Stek på en sås med 1 hackad gul lök, vitlök efter behag, och en burk champinjoner i smör/olja, häll på en skvätt vitt vin och låt koka in. Red med dijonsenap och i med grädde. Låt puttra medan du steker kyckling med olja, vitlök o chiliflakes. Häll sen kycklingen i såsen. Och därefter harico vert efter behag….puttra några minuter. Klart!!! Och MVG hos den blivande tioåringen här hemma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..