När man vill resa utomlands…och har krav

Jag vill åka bort en vecka, men det verkar omöjligt att hitta en resa. För jag har uppenbarligen för höga krav.

I den ordning jag anser vara viktigast:

1) Minst 4-stjärnigt

2) Internetuppkoppling på rummet, och i så fall utan att det kostar svin

3) All inclusive. Åker ensam med talibanen och orkar inte tjorva runt på en massa restauranger

4) Barnklubb. Ameh, jag vill ju ha l e d i g t liksom. Dessutom är jag en badkruka

5) Inte längre flygtid än 5,5-6 timmar, talibanen vägrar längre än så

6) Inte skitdyrt, vill kunna åka nånstans med maken i sommar

Alla punkter utom 2 är en baggis att hitta.

Nån som äger ett hotell med trådlöst internet?

Nähä, jag får stanna hemma alltså.

 1. Vi fick skippa det där med trådlöst på rummet, men i övrigt stämmer resan ganska bra. Tror jag.
  Maken tyckte att vi kunde vara datafria en vecka….ehhh….?
  Jag kommer nog sitta i lobbyn en stund varje dag, titta på det vackra golvet. Där det finns lite internetto.
  Grekland ska vi till .:)

 2. Vi var på Fuerteventura för några år sedan med vår då 1,5 åring och hade all inclusive. Fanns barnklubb men internet på rummet fanns inte men det fanns datorer man kunde låna mot en billig peng men så fick man också sitta i deras ”datasal”. Hotellet var fantastiskt och där fanns barnklubb, sjukt bra och god mat och bra personal. Och inte kostade det skjortan heller, nu fick vi visserligen resan i bröllopspresent men ändå… Vet inte om hotellet finns kvar, det hette Jandia Princess och var/är 4 stjärningt.

 3. Vi drar till Dubai imorgon. Uppfyller punkt 1,2, 5 och 6. Tänkte på dig häromdagen när du sa att alla hotell har enkelsängar. Inte detta. Stooooor dubbelsäng, den skönaste jag någonsin legat i (andra gången i Dubai, samma hotell).

 4. Väl på plats tror jag att det inte kostar så mycket. Mitt förslag är att du kollar ut en resa o sen ringer du direkt till hotellet o frågar vad det skulle kosta.

 5. Jag vet ett hotell som har allt på din lista….
  Blue Village Orquidea har ett mycket centralt läge i det trivsamma Bahía Feliz-området, inom nära räckhåll ligger det stora poolområdet, restauranger, barer samt givetvis scenunderhållning och de aktiviteter som bjuds i semesterbyn.
  Våra barn har fullkomligt älskat deras bamseklubb…. Du kommer garanterat att få njuta utav egentid framför poolen.
  😉
  Maten är bra och rummen är rena och snygga…. Kan rek deras designrum!!!
  Trådlöst internet som funkar kanon…. Tror vi betalade ca 300kr för hela veckan… Kanske inte det billigaste, men på de flesta hotell kostar det runt 250-400:- för en hel vecka.
  Deras all inklusive är riktigt bra…. Mycket valmöjligheter.. Speciellt för oss opade.
  /Stina

  1. Herregud åk INTE dit. Världens hemskaste ”ort” och lever verkligen inte upp till fyrstjärnigt, dålig mat, stökigt, massa barn överallt, ej lugnt o trevligt. Rekommenderas verkligen inte.

  2. Nej för tusan….inte Bahia Feliz! Jag bor i San Agustin som är strax söder om det stället, innan Playa Ingles…..varje gång vi kör förbi Bahia Feliz så tänker jag ”stackars människor som hamnade här på semestern”.
   Det ligger utkastat efter vägen…..säkert ok om man bara ska vara på hotellet, men annars är det buss, taxi eller en låång promenad som gäller för att komma till civilisationen.

  1. Näpp, ytterst få. De flesta har internet runt receptionen och i många fall vill de ha 50:-/tim. Jag måste kunna blogga och jobba!

 6. Jag kan varmt rekommendera Hotel Turquoise Resort och Spa i Side i Turkiet. Enda kruxet är att det kanske inte har öppet nu på vintern (är osäker), men då får du bara vänta med besöket till sommarens resa med maken. 🙂 Fantastisk mat, jättevacker miljö, vattenrutschkaneområde, spa och trevlig personal. Det fanns inte internet på rummet (vad jag minns, men det var ett tag sedan vi var där), men det fanns i den stora lobbyn. Där kunde man sitta i en go soffa med en drink och surfa loss.

  Filmer och presentation av stället:
  http://www.apollo.se/se/vart-vill-du-resa/europa/turkiet/side/accomodations/pages/turquoiseresorthotelampspa.aspx
  http://www.youtube.com/watch?v=0w7gc6PkVj4 (på tyska)
  http://www.youtube.com/watch?v=X64iBD0DM0w (rätt seg turistvideo)

   1. Jag väljer bara hotell som INTE har all-inclusive, så inte på mitt. Har dock full förståelse för att det är praktiskt när man åker med barn. Vill du ha all inclusive och Bamseklubbar så kanske du ska satsa på gammal hederlig svensk charter? Kanske inte UAE då….

   2. Klart ‘vi’ har, Apollo och Fritidsresor har ju borjat flyga hit.
    Dom brukar val ha bra deals for barnfamiljer med underhallning och all inclusive

 7. Vi var till Cypen på ett Ving hotell i en vecka i somras. Ving hade ett avtal med Telia om man har fria surf på sin mobilabonnemang eller nåt sånt. Vilket innebar att jag hade med mig en kopia på min Teliafaktura och vips så fick jag gratis internet (även på rummet) i en vecka!!!!

 8. Mitt råd:

  Kan du inte kontakta hotellet och säga att du gör reklam för dem genom att blogga om dem? Nämn hur många läsare du har. Då bjuder de på internetavgiften och alla är nöjda och glada! (Förutsatt att det bara finns positiva saker att skriva om själva hotellet alltså …) 😉

  1. Roger älskling, nu går du till chefen och talar om att Jag behöver semester, så kan Jag blogga för Ving. Skitbra idé. Deal?!

    1. Jamen nu pratar vi inte några boring-bloggar! Har du läst mig ett tag så vet du att jag är grym på att leverera. Om inte så klicka på Indien här till höger. Eller på Semester. Jag är kalasbra och väry good business for you!

     1. Mona,
      Bit ihop nu och ring dem – du vet hur kul och bra det skulle bli både för dig och oss och framförallt dem…
      Sälj dig själv nu kvinna!
      Om du säljer dig dyrt eller billigt spelar ingen roll…
      😉

     1. Jag tror oxå att Mona skulle leverara en helsikes kul och intressant blogg.
      Mona: om du ser min mejladress, sänd ett mejl till mig så kan vi ”prata” i ett mer privat forum.

 9. Jag har åkt med NAZARS resor flera gånger. Uppfyller alla krav du har faktiskt. Lyxiga hotell, perfekt för barn, barnklubbar, massor med roligt, internetuppkopplingar, all inclusive, fantastiska poolområden samt BILLIGT!!

  http://www.nazar.se

 10. http://www.solresor.se/resa-till/forenade-arabemiraten/ras-al-khaimah/hotel-hilton-ras-al-khaimah/
  1-1,5h resa från Dubai(du som gillar att shoppa tänkte jag, dessutom finns en hel del att uppleva där även för barn,)! tyvärr ej gratis Wifi, men vi betalade 40kr/h och det tyckte jag ändå va helt okej då jag ändå inte ville surfa hela dagen…

  Annars skulle jag nog rekommendera Atlantis The Palm(ute på självaste palmön i Dubai) stort hotell, egen strand, vattenland m,m.
  Eller Jumeirah Beach Hotell som har ungefär samma faciliteter!

  Solresor har även jätte bra kombinationsresor till UAE(verkligen att rekommendera)

  Vädret där nu är toppen.
  Boka och ÅK!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..