När man har tappat kompassvattnet på en torsdag

Står i köket och gör frukost och tänker på vad det är för veckodag. Onsdag? Torsdag?

I normala fall så tar det ett par sekunder innan hjärnan konstaterar den faktiska dagen, men nu är det helt blankt. Vilken dag ÄR det? Tittar på Matkomforts meny och konstaterar att vi har ätit måndag, tisdag och onsdag, men näää, det kan inte vara torsdag. Det känns onsdag i hela kroppen. Kan vi ha ätit i fel ordning? Amenvafan, jag har ju uppenbarligen ätit de tre första dagarnas mat.

Svärsonen kommer ned.

”Vad är det för dag idag?”

”Torsdag”

”Äru säker? Det känns onsdag.”

”Jo….eller..” han tar upp sin mobil.  ”Jo, det är torsdag.”

Så dagen börjar med 15 minuters funderingar kring vad det är för dagjefel. Som om det spelar roll när det är 14-.

FJORTON minus.

Just det ja. Jag har fortfarande bloggtorka. Svår. Under tiden så hörsammar jag era funderingar kring mina morronmackor. Kan inte längre äta två stycken, men av bara farten så gör jag två. Och lämnar således hälften.

Looki looki:

width=169

Även skitgamla hundar kan lära sig sitta.

  1. Upplever samma sak de gånger jag jobbat under helger. Man behöver avbrottet från vardagarna för att få ordning på kortminnet. Kan det vara mässorna som ställer till det för dig?

  2. Har du hört talas om hjärnstress. Verkar som du drabbats. Kommer inte ihåg dagar och noll tankar att blogga om. Beställ resan snabbt till vilket pris som helst. Det behövs semester därmed basta

  3. Tack för gott skratt behövde det verkligen du svär så skönt. Jag njuter som bara den att läsa din blogg. Bloggtorka icke du behöver bara skriva två ord det räcker så skrattar jag gott.

    Här i mitt pensionärsliv flyter dagarna ihop men vad gör det man har ju almanackan att kolla i som min gamla pappa sa när han var på demenskoll hos läkaren o dr frågade honom vilken dag det var då svarade pappa vet inte men man kan ju titta i almanackan han var klok han visst?

    Varma hälsningar från Luleå kallt men skön kyla o solen har visat sig idag

  4. Ha! Jag är inne på min andra fredag denna vecka. I onsdagskväll kom sambon och luktade cocos (enligt mig) så jag började svamla om ”papaya coconut och imorgon kanske jag får en fredagsdrink!” Tystnad. Och så svarar sambon ”Du,..det är torsdag imorgon…”. Ridå. Men va f-n, inte illa att gå runt med fredagskänsla två dagar i rad!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..