I väntan på att bloggtorkan ska ta slut

När jag ändå har värsta bloggtorkan så kan jag passa på att lägga ut ett tråk-inlägg.

Jag håller på med ett flytta-runt-hela-lagret-projekt på jobbet. I förra veckan så lovade maken dyrt och jefligt heligt att inte störa mig denna vecka. Att jag skulle få flytta runt bäst jag ville. Detta är extremt nödvändigt då vi väntar 4-6 ton smide nästa vecka. Rätt bra om vi har plats för det liksom. Så han lovade på heder och samvete. I should have known better..

För han har ett minne som en guldfisk. Och dagen kunde inte börja sämre. Jag sladdar runt med palldragaren när han dyker upp på jobbet och deklarerar att han är på uselt humör och jag frågar stillsamt vad han gör på kontoret i så fall. Och tänker ”okej, det är en tidsfråga innan det går ut över mig”.

Mycket riktigt. Exakt 14 minuter senare briserar bomben. Han ber mig göra en sak, som tar några timmar och som förvisso är viktig, men soppar till hela min planering. Så jag lackar ur. Och säger tvärnej. Och hade vi varit sex år så hade vi dunkat på varandra. Så jefla arga blev vi. Eller jag. Tänkte alla svordomar plus några till. På zwahili.

Sen fortsatte jag med att flytta pallar. Och bära. Och dra. Och vara förbannad.Oj vad det gick undan.

När jag är så ilsken så kopplar jag på autopiloten och jobbar i 180 knyck. Det går alltid åt skogen då. För jag glömmer att vara närvarande vilket resulterade i att jag tog i utav helvitti för att lyfta en ûbertung grej och naturligtvis bröt jag ryggen. Kändes det som. Knakbrak-klick sa det, sen var det kört.

Så jag drog i mig en lunch sen stack jag från kontoret. Var tvungen att få luft. Åkte in till Syster Lycklig där man alltid kan dränka sina sorger i schyssta saker. Jag hittade finfina nyheter som precis kommit in i butiken.

Vad sägs om en badrumsmatta och handduk från Missoni till gästbadrummet?

width=169width=169

Och nu när jag har världens snyggaste tapet i köket så gick det ju inte att motstå Himlas nya matta:

width=169

Jag var väldigt tveksam, men Anna övertalade mig och sweet Lord så fint det blev, tack Anna! Dessa kommer sälja som smör i solsken!  Hade dock inte tänkt att jag skulle ha rosa i köket, men det blev kalasfint ihop med bruna detaljer.

…så jag toppade det med en kökshandduk från VäxboLin.

width=169

Så när jag lastar in allt i bilen så konstaterar jag torrt att en sur make blir alltid kostsamt. Fifan så mycket gladare jag kände mig. Även om ryggen värker fruktansvärt. Fortfarande.

Jag blev så glad att jag åkte till ett annat ställe för att shoppa och hämta grejer till er. Just det, till er. Kan ni gissa vad vi ska göra i morgon? På bloggvärldens mest tråkigaste dag?

width=169

Änd the spänning is olidlig..

  1. Så klart att du har rätt, tyckte det kändes fel när jag skrev det. Ändrar i morgon då det inte går att fixa via mobilen, som jag skriver genom nu..

 1. Spänningen är ooooolidlig!! Jag tippar på att det kanske är Maken som lottas ut till förmån för T-banehunken =O)..Hur e de nu? Ut med nåt gammalt o in med nåt nytt…eller nåt sånt? Dessutom kanske hunken kan hjälpa dig vid tunga lyft o inte retar upp lilla Dig så ryggeländet inte behöver knäckas som nötter på julafton ;O)?

 2. Jag vill att det ska vara en tävling…och priset är badrumsmattan…och jag vinner den…för här uppe i oävla händer inget annat kul. Så det så.

 3. Vavavavaaaa??
  Blir ju jättenyfiken ju!!!
  Missoni är så jefelens snyggt!
  Har själv ruinerat mig på deras handdukar.
  Nästa inköp blir en pall , sen får det vara nog med det!!

 4. Jag vill oxå ha rosa matta i mitt, ok då – vårat, kök! Det skulle vara skitsnyggt!!!! Att jag inte tänkt på det! Är den oxå köpt hos Syster Lycklig, jag kan inte hitta den?

  1. Japp, det är den. Den kom in igår så Anna har inte hunnit lägga upp den ännu. Jag messar henne nu och ber henne fixa det så snart hon bara kan. Hon brukar vara snabb.

 5. Kommer allt ihåg vad det var i Tous butik och ser fram emot morgondagen oavsett vem som ror hem vinsten.

  Gulligt av dig att bry dig om oss och göra nåt sånt <3

 6. Alltsa, jag har aldrig kommenterat pa en blogg tidigare, men nu maste jag. Har last dig i flera ar, och trots att vara liv ar totalt olika (27 ar och bor i New York sen flera ar) sa har du min absoluta favorit-blogg. Talibanen ar det basta barnet jag nagonsin last om och ni verkar vara en sa fin familj. Fortsatt blogga i all evighet ar du vanlig.

  1. Den köpte jag på Syster Lycklig. Gå in på deras hemsida, http://www.systerlycklig.se. Anna har kanske inte hunnit lägga upp den ännu, men hon brukar vara snabb. Den är
   140×200 och modellen heter Pion och kommer från Himla. Priset vet jag inte, får kompispris..Den är sjukt snygg i verkligheten.

 7. Hm hm hm. Undrar vad för spännande det kan vara…

  Och förresten byter inte jag heller bh varje dag, utan kanske varannan, var tredje eller efter behov. Fan, har ingen egen tvättmaskin och äger inte ett harem av bh:ar – så här får man vara snuskig och ransonera!

 8. Måste berätta lite snabbt: jag drömde om dig i natt! Jag sprang på dig i en affär (du skulle handla bhar) och talade om att jag läser din blogg varje dag. Du kunde direkt gissa att jag var ”helma” (skicklig kvinna). Tyvärr var du ganska stressad så du hade inte tid att prata, men du såg ut precis som du gör på bilderna här på bloggen och var smal som ett streck! I sällskap hade du en ganska kort, mörkhårig kvinna som var väldigt söt. En expedit kom med ett par bhar du skulle prova och så gick du in i en provhytt. Då var jag tvungen att gå för någon ropade på mig.
  Verkar som du håller på att ta över mitt liv. Läser bloggen på dagarna och drömmer om dig på nätterna! Ja, ja det blir nog bra. Dags att sätta på sig ett ansikte! Ha en härlig fredag (utan bråk med maken)!

  1. Haha, fan vad sjukt! Men du, jag är verkligen inte särskilt smal och bilderna är extremt förskönade. Jag är normal och fulsnygg. På riktigt.

 9. Jag har en kökshandduk som den på bilden men i annan färg, älskar den!! Har tvättat den hur många gånger som helst och den ser fortfarande ny ut. Badrumsmattan och handduken är också så otroligt fina. Måste pallra mig iväg till butiken som verkar vara en dröm. 🙂

  Trevlig helg, och du, för att ha bloggtorka tycker jag att du levererar något enormt! /Isa

 10. Har vi inte alldeles för klena svordomar på svenska? Ibland vill man ju dra till med något riktigt svavelosande, men värre än h*#%vete blir det ju inte! Funderar på att lära mig några isländska eller sydeuropeiska varianter att använda vid tillfällen som dessa!

 11. Men åååhhhååååå miissååååniiii… Jag ÄLSKAR badrumsmattan. Vill ha en smal avlång missonimatta i min alldeles för färglösa hall.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..