När man har lust att spöa avkomman

20-åringen har i alla år spelat The Sims och jag har inte fördjupat mig så mycket i det. Inte mer än att jag i begynnelsen kollade att det inte var nåt våld. Tyckte det var ett bra och pedagogiskt spel.

Nu har hon introducerat talibanen, som blivit fullkomligt frälst. Hon tycker dessutom att det är sjukt kul att reta mig, så igår frågade hon sin lillasyster om lillasyster möjligen ville veta hur man förökar familjerna, som man bygger i spelet. Jag gav henne onda ögat eftersom jag inte visste hur avancerat spelet var i just den frågan.

Talibanen blev eld och lågor och 20-åringen satte sig intill henne och visade.

width=300

Ja, sen ser du till att båda två lägger sig i sängen…men…du måste ju ha en dubbelsäng förstår du…och kolla nu.”

Täcket börjar plötsligt guppa.

”Vad gör dom?” frågar talibanen

”Dom gör barn. Och det är inte säkert att det blir några men om dom lyckas så kommer hon att börja må illa  om några timmar och om tre dagar föder hon.”

Sen vänder hon sig mot mig och ler… väry belåtet.

Jag tror att jag ska byta henne mot ett gäng kameler. Nån intresserad arab här bland läsarna?

 1. Jag har en sambo som hade trivts fin fint i fiiinhooden.. Han e lika bortskämd som alla andra karlar och ibland dum som ett busslast hörbysvin. TAKE HIM- KEEP HIM !!!

 2. Trodde också the Sims skulle vara ett hyfsat okej spel för mina barn när de var i 9-10 års åldern, och hade spelat spel hos sin pappa som jag inte alls var med på att de spelade.
  Så intet ont anande skaffade jag the Sims.. men det visade sig att yngsten hade kommit på hur man kunde bränna folk inne för att få lite mer action, så jag blev måttligt road och sen var det barnspelen fram igen!

 3. Jag funderar på att dra en vända till Dubai i mars för att hälsa på väninna + hennes dubaibosatte danske pojkvän, kan ju höra mig för hur det står till på kamelfronten, dock är han inte arab så 20-åringen lär återvända till åtminstone Danmark (tillräckligt långt från finhooden?) 🙂

  Själv blev jag nästan såld av min väninna för ett gäng kameler och en krognota för några år sen, men budgivaren hoppade av när det framkom att jag troligtvis skulle vara svinjobbig att vara gift med…

 4. Ha ha, se det positiva i det hela, nu slipper du ”blommor och bin”samtalet. Eller du kanske måste tala om att det tar lite längre än 3 dagar innan bebisen kommer ut…
  Min 6-åring är en riktigt brudmagnet och har flera tjejer samtidigt, en långvarig som är dökär i honom och har varit det i 1,5 år, sen en som är rolig att leka med och så en äldre tjej som är så cool. Har frågat lite fint om man inte ska ha en tjej i taget så ingen blir ledsen? Ja men, de är bra på olika saker så de ”komplitterar” varandra så bra. Ibland kanske jag tröttnar på att leka och då vill jag bara hänga med hon i 2:an…herregud det måste vara genetiskt.
  Han har redan ett litet harem som står och tittar på när han briljerar på fotbollsplanen. Lite gulligt nu, mindre gulligt sen!
  Vad ska man göra, han föddes nog till en Don Juan och är inte ett dugg rädd för tjejbaciller. Här kommer nog ”samtalet” behövas tidigt, får man låna din 20-åring?

 5. Kan inte låta bli att le Jag tycker det är rätt gulligt. Det är syskonkärlek det där Jämfört med annan skit som säljs så är det här förskola. Förr eller senare vet hon vad det är. Troligtvis förr.
  Tänk dig för hur skulle du hinna med kamelerna? Dottern är väl relativt självgående och tom jobbar när du behöver henne. En kamel bakom disken Nja jag vet inte

 6. Vaddå det vore väl värre om det var ett krigsspel. När min son var liten ville han ha våldsamma bils spel typ GTA san andreas där man skjuter ihjäl folk. Så det där är ingenting. dags att flickebarnet lär sig hur barn blir till:-)

 7. Men sluta va så pryd människa!!
  Är det inte bättre att hon får reda på hur det går till från sin mamma?
  Hur berättade du för 20 åringen?

  1. Oh, Jag är allt annat än pryd och jag hade ett Blommor & Bin-snack ned henne när hon var 3, så det är snart dags för uppföljaren…!

   1. Ja, herre gud! Har du inte haft blommor & bin-snack med 20-åringen sen hon var 3 är det på tiden… Annars kanske du snart kan titulera dig mormor 😉

 8. Det låter som att Sims har blivit mer avancerad än när jag var hooked(10-12 år sen)! Då pussades de och kramades många gånger på rad och sen ringde adoptionsbyrån och frågade om man ville adoptera alt den ena simen frågade den andra om de skulle skaffa barn och huxflux stod en vagga i vardagsrummet. fast det kanske är lika komplicerat att förklara?
  Ang e-beths kommentar kan jag erkänna att jag mer än en gång byggde en pool och fick simsen att gå för att bada och sen tog jag bort stegen…muhahaha.(när jag fick reda på att man kunde sälja gravstenen) Fast jag är normal idag…tror jag 😀

 9. Jag tycker tjugoåringen är lite klokare än mamma (!) det är dags att Talibanen får veta ett och annat om hur det går till här i livet – annars kan hon bli bortgjord ordentligt när kompisarna börjar prata och hon fortfarande tror på ”storken” eller vad du nu har slagit i henne. Uppföljaren genast!!!
  Å kameler – jag håller med – huuuuuur ska du hinna med dem?!?! Fast du kan ju sätta maken på en när du vill åka själv till jobbet…

 10. Jag lärde min nio år yngre syster ramsan ‘Hej vad det går mellan pattar och låt’ när hon knappt var blöjavvänjd. Jag tyckte det var hilarious. Mamma inte så mycket va.

 11. 8åringar brukar ha koll på själva fortplantningsproceduren. Det ÄR dags för uppföljaren!!
  Du kan ju som hämnd be dotter 1 läsa hela per Ida och minimum för talibanen, kan bli jobbigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..