Fira sig lite på en måndag

Sorry, men jag har haft det körigt idag. Maken fick vara hemma och vila större delen av dagen eftersom han kom hem från norgemässan inatt. Så jag gjore hans sysslor, kan man säga. Bra fru där.

Ja just det jag. Tapetseringen i köket. Det verkar som om väggen har vuxit lite sedan jag beställde tapeten, så man kan säga att det fattas lite. width=670

Fast, i ärlighetens namn så var det tillverkaren som fått måtten, men som räknat fel. Ny rulle på väg från England. Viva la UPS…eller nåt.

Jag passade på att fira dagen med ett glas champagne. På en måndag.  Och skäms inte ett dugg.

width=577

Jag firade att tapethelvetet äntligen kommit upp, eller ja nästan om man måste vara knusslig. Sen firade jag att maken och jag hade ett planeringsmöte idag. Ett viktigt. Och vi klarade det utan att slå ihjäl varandra. Fuckingunbelievable. Och så firade jag att maken så gott som givit upp sitt deltagande i planeringen av hallrenoveringen. Hehe, fältet är fritt. Den bästa nyheten e v e r.

Fast, jag blev tvungen att dra i mig ett extra glas för att dränka mina sorger när jag öppnade ett brev från Landstinget som kallar mig till cellprov.

Självklart jättebra, men jag gillar inte när okända tomtar är inne i min muffla och kollar läget.

Fotnot: Jag ser att det är fler som frågar om tapeten. Den kommer från www.systerlycklig.se ( så klart!) och är en Designers Guild-tapet, modell Arabella. Den finns i flera grundfärger, tror det var tre stycken.

 1. Men guuud vad snyggt det blev, nu vill jag också ha en vägg att tapetsera…
  men vänta,
  jag har ju en hel undervåning (och en hall) som jag vill fixa,
  nu ska jag bara bestämma vilka tapeter som ska vart,
  – och framför allt var pengarna ska komma från…
  😉

 2. Blev jättefint. Vi skulle tapetsera 2 väggar i lilla tjejens rum, köpte 2 rullar…..fick åka och köpa en till…och fattades givetvis en våd …och fick köpt en 4:de rulle:-o
  Skål och tack för påminnelsen om cellgiftskontroll..hade glömt bort min som jag lagt undan i tvättstugan…..Ska ringa och boka!

  http://blogg.mama.nu/annorlundaunderbara
  Tantvarning, Tandsmack och Snörvel

 3. Hellre att någon okänd rotar i mufflan än någon jag känner (om det inte är sambon då förståss, men han är nog inte så bra på just cellprov!). Fläka upp sig för någon som du nästa vecka ska på samma middag som lockar inte!

 4. Så jävla HOT tapet! Riktigt snygg!

  Det där med drickat ja… när man har en mamma som är alkis, har man alkoholförbud söndag-torsdag – vem vill sluta som henne liksom?

  Har man inte det… ja, då får man väl göra precis som man vill.

 5. har två kvällstankar som jag tänkte dela med mig av.. 1. GÅ PÅ CELLPROVET försjutton. Jag gjorde ett, efter att fått tjata, och jag opererades 13 dar efter provet för måttliga/svåra förändringar. (viket förvisso visade sig vara en felaktig prognos pga annan inflammation, MEN, det var trots allt förändringar som inte är bra. Då var jag 22.

  2. Jag har läst din blogg länge, och hipp som happ skriver jag inte adressen i fältet som jag för övrigt gör ett par gånger om dagen bara att denna gången, utan att tänka lyckas jag få in monasuniversum.blogspot.com och snacka förvånad när jag läste att du flyttat. Jag hann tillochmed bli riktigt jävla orolig, men här var du & det är jag glad för. Trots att jag är nästan lika gammal som din dotter och du lika ung som min mamma så finns det ingen i bloggvärlden som får mig att skratta som du! Tack & godkväll!

  Ps. Fan vad långrandig jag blev.. Men se det som lite morgon litteratur när du är uppe och studsar imorgon innan ottan.. Natti!

  1. Jo, jag ska gå, men jag tycker det är obehagligt.

   Tur att du skrev så mycket med tanke på att j a g inte har ett skit att skriva om just nu. Värsta skallebanget. Och hörru, TACK för fin komplimang. Jag gillade speciellt ”….du lika ung som min mamma”, hehe!

 6. Det där fördömda cellprovet som trots allt är så viktigt. Mitt sista besök hos muffeldoktorn resulterade i att jag fick genomgå undersökning för misstänkt cancer. Som efter alla undersökningar visade sig vara obefogad var bara ofarlig myom och jag fick operera bort livmodern i alla fall. Men det skrämde skiten ur mig.

  Så gör ditt förbenade cellprov för jag vill fortsätta skratta och läsa dina inlägg!!!

 7. Den här jefla inloggningen kan man begå mord för vissa dagar….

  Snygg tapet!!
  Synd att man är så tråkig och inte vågar färg, färg på detaljer funkar. Men tycker inte tapeter är en detalj…

  Men satan kul att du får fria händer i hallen utan motthugg! 🙂

 8. åh så fin tapet!!! Hittade btw inte igen dig på formex, jag och kollegan var där för vårt ftg och sonderade vad som finns, vi håller på trixa med en grej… och ja somsagt som jag sagt in nåt tidigare inlägg, är vi två kärringar som har ett very mänly företag 😉 å vi är på hugget att kliva in och ta marknadsandelar där vi ska verka i första hand. Men sen gör vi en annan grej som… ja som vi skulle kunna ha business med ditt ftg!
  Hur?

 9. Tapeten är assnygg, jag älskar designers guild! Och ett (två tre) glas champagne på måndag är inte ens i närheten av att vara lika illa som att ”legitimt” suga i sig ett halvt systembolag varje fredag och lördag.

  Rapportera gärna om du orkar hur det gick med UPS efter leveransen, jag har nämligen aldrig sett det företaget göra ett rätt (de stal min väninnas antika förlovningsring som de själva försäkrat och förseglat, skickade min handknutna matta från Malmö via BRYSSEL till Malmö och mycket mycket mer…)

 10. Du kanske redan gjort det….och man vill ju inte måla fan på väggen (passande putslustig idag) men viktigt att den extra rulle du beställt har samma sånt där objekt/batchnummer (kommer förstås inte exakt ihåg vad fan det heter nu när jag ville verka duktig) – det finns annars en liten risk att det kan skilja i färg.
  Jäkligt snygg tapet!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..