Älskling (som är kvar på mässan i Norge)

Tänkte bara tala om att jag ger upp nu. Drog till målaraffären och köpte lite grejer.

width=236

I eftermiddag har vi ny kökstapet.

Bra kvinna reder sig själv liksom. Sen tänkte jag att du får ta hallen. Deal?

width=169width=169width=300.

 1. Haha! Hurra för dig och ta det lugnt med makens hjärta! ^^ I övrigt hade den där hallen kanske tagit livet av mitt hjärta så det borde gå på ett ut 🙂
  Hur lång tid tror du han tar på sig nu.
  Skall vi inte ha en liten offentlig vadslagning i bloggen? Kan det sporra honom tro? 🙂

  Nu bär det av till jobb. Svepa kaffe, gosa talibanen och intala sig att det INTE är perverst att gå hemifrån innan klockan nio en söndag morgon!
  I alla fall inte lika perverst som klockan halv sju igår morse! -gäsp*

  Ha en riktigt fin söndag Mona! Gissa om jag är nyfiken på att se köket – och makens kommentar (utbrott) 😀

 2. Den hallen ger mig lite kalla kårar!
  MEN den braiga planlösningen gör det ju jätteupplagt för att göra värdens bästa förvaring med skjutdörrar framför jackorna och skostället!

  För att ha det rensat och undanplockat i hallen är liksom omöjligt (2 jackor var samt 2-3 par skor framme fungerar skitbra i teorin, men i praktiken kommer allt skit fram igen på 2-3 veckor)

 3. Asså Mona! Klart DU måste göra nåt åt hallen…. Eftersom han inte gört. Jag vet själv hur det är att LEVA i det som ser ut som på bilden, har gjortet med badrum och kök… och byte av alla fönster…. suck.
  Gör´t nu och han kommer mååå sååå fint när han får se hur lungt o fint du fått det hemma hos er =)))

 4. Men vafan Mona! Du kan inte låta maken bestämma hallen! Det här går inte… Du får köra med… ”men nästa gång vi renoverar hallen får du bestämma”… vilket aldrig kommer bli av, varför renovera 2 gånger? ^^

  Fast, köket blir ju fint iallafall!

 5. Gillar Maria Montazamis odödliga visdomsord i ett av hollywoodfruprogrammen (fritt ur minnet): ”Om din man säger nej till något, gör det ändå. Chansen finns att han kommer att överraskas av hur bra det blev.” 🙂

  Min taktik här hemma brukar gå till så här. Min man vet att jag har tummen mitt i handen; jag är skitbra på att klura ut hur saker ska se ut men när det gäller att snickra skiten så går det på röven. Jag kan inte. Maken, å andra sidan, är bra på hantverkandet men kan dra ut på projekten i evighet. ÅR! När jag fått nog och börjar bli less på spänningshuvudvärk brukar jag börja gå omkring med tumstock, mäta lite, mumla lite, klottra mått på ett papper…fråga i förbigående var vi förvarar sågar och andra roliga verktyg. Se där, strax så får han något panikartat i blicken och byter om till snickarbyxor. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..