Och vad f-n är det här?!

Jag har fortfarande ont i ryggen sen jag ramlade ur sängen och rakt ned på min mus härom dagen. Ehh, hur lät det där då?

Så jag tänkte ta en bild av ryggen för att visa er blåmärket men kom av mig helt när jag såg det här:

width=113

Upptäckte en påse fett som hänger över behå-kanten. På varje sida. Sexigt.

Och nä, behån är inte för liten. Jag går till en behå-expert som alltid brukar säga att hennes jobb är att ta hand om mina boppar, resten av kroppen är hon inte intresserad av.  I klarttext: bröst ska ha en bra behå och är man småfet runt om, well, tough shit.

Fast, helt ärligt så är det löst skinn. Det blir ju så om man tappat 43 kg, så jag får nog tugga i mig det. När jag fixar mina armar i mars-april så ska jag fråga farbror doktorn om han kan slajda över där och skära sig lite, när han ändå är igång liksom.

LOADING..