Norge – dag 3

Det gick lite fort när jag packade min resväska hemma så självklart glömde jag mina nya fina blommiga stövlar. Dom här, fast i röd upplaga.

width=229

Så jag fick se ut som en lallare i stället. Väry pinsamt.

width=118

Men jag hade i alla fall en blingbling-tröja på mig. Alltid nåt.

Mässan öppnade alltså igår och först då får man lite tid att lyfta blicken och kolla runt i grannmontrarna och det är helt omöjligt att inte handla. Omöchlit. Som den här fiffiga grejen: ett halsband som man kan haka fast en liten väska på. Om man vill. Perfekt för mobilen, kreditkort, lite sedlar och trutvalla.

width=164width=169

Eftersom jag ibland bär knall-lila glasögon så köpte jag den lila varianten. Insåg senare att jag nog måste ha lite fler färger. Typ den här:

width=103

Och så var det det här med väskor. Jag försökte, men kunde inte låta bli dessa två nedan:

width=220

width=257

Och en av dom här på bänken, men har inte bestämt mig för vilken färg ännu.

width=300

Herregud, tänk om man vore rik, jag skulle kunna handla hur mycket som helst. För man b e h ö v e r ju verkligen allt det här, inte sant?!

Sen kom det samtal från kontoret. Någon hade gått förbi mina tuppar på Formex och frågade om de fick hyra in några av dem till en reklaminspelning nästa vecka. Som om jag sa nej liksom. Problemet var bara att all vår monterutrustning anländer till Stockholm onsdag-torsdag, och inspelningen är på tisdag.

Alltså gick jag till några utställare som säljer papperspåsar med loggor på, och tiggde till mig två stycken. Sen upplyste jag maken och kollegan att de måste ta varsin tupp i handbagaget på söndag kväll när de åker hem.

width=300

Med tanke på att dessa raringar är 50 cm höga så blev det inga hurrarop direkt.

I tre dagar har jag gått förbi denna monter och trott att det stått ”Halva Ballen” på loggan.

width=300

Först igår såg jag vad det egentligen står.

Efter en långlunch med AnnasKaos, en sittpaus hos Anna på Teddykompaniet, samt lite monterhäng hos våra norska kollegor, så kunde jag äntligen ta min resväska och åka ut till flygplatsen. Min längtan hem var starkare än det faktum att jag är skiträdd för att flyga.

På flygplatsen hittade jag en jättefin väska. Jag vet, jag är störd.

width=199

Den var det snyggaste jag sett på länge. Tills jag såg priset:

width=300

Jag skulle få aningen svårt att mörka det för maken, så jag gick in till sprithörnan i stället, och köpte champagne. En sort jag aldrig druckit förut…har ni?

width=246

På planet kunde man surfa om man ville så jag kollade mejlen. Himla konstig känsla att från den ena dagen, då folk påstod att man kunde störta om man har mobiler och datorer på, till nästa dag när det är lugna puckar kunna göra det här. Kändes olustigt så för säkerhets skull så hade jag öronen på helspänn och lyssnade efter eventuella nu-störtar-vi-och-dör-ljud.

Väl hemma så upptäckte jag att vi fått snö. Det gillar vi inte. Jag vill ha sommar. Nu. Drog iväg till CityGross då städerskorna panikmejlat om att jag måste köpa rengöringsmedel. Jag köpte allt jag såg.

width=300

21.30 var jag hemma. My home sweet home. Gick upp och bytte lakan. My home sweet home-lakan. To die for.

width=169

Efter hotellnätterna så känns det som om jag sovit i sandpapper.

Idag passade talibanen på att bli sjuk. Sedan hon var 3-4 år så har jag alltid skojat och sagt: ”i det här hushållet blir vi sjuka på fredagar, inga andra dagar. Sen är vi friska när måndagen kommer, bra så, okej?!.”

Så när talibanen går och hämtar termometern, koller tempen så ropar hon på mig ”mamma, jag har 38 grader…vad bra att det är fredag!”

Väldresserat barn…*host..host*

LOADING..