Norge – dag 1

Eftersom jag skulle flyga tidigt på morgonen och åka direkt ut till mässan, så fanns det inte utrymme för ombyte. Således åkte jag i min bygga-monter-jag-skiter-i-vad-folk-tycker-stass.

width=388

Börjar ana varför maken jämt går tio meter framför mig.

På Arlanda var det inga som helst problem att få igenom mina ljus och tvålar, personalen bara skrattade.

width=300

Jag och maken hamnade en bit ifrån varandra på planet. Gissa vem som drog nitlotten.

width=169

Jag älskar barn. Men jag älskar inte kombon barn-flygplan. Kände att min lugna timme med en bok just flög ut genom fönstret.

width=577

Jag vet, jag är den sista i Sverige som fått häcken ur vagnen och börjat läsa Mari´s böcker. Men man kan säga att det inte blev så många sidor.

När vi landade och skulle köpa en macka, så kom jag på att i det här landet ska man passa sig för att bli godissugen.

width=169

Herregud vad allt är svindyrt här.

Och så mycket vinter det är också.

width=169

Igår var det tisdag. DHL lovade mig att leverera våra pallar i montern redan i måndags. Senast 14.00. Så vi var laddade till tänderna när vi kom…

width=300

…till en tom monter. Eller rättare sagt: grannarna mitt emot hade belamrat hela vår monter och stod där och skruvade ihop hyllor. Deras hyllor. De drog snabbare än jag kunde ha sagt ”ut-härifrån-NU!”. Jag stövlade iväg till DHL´s kontor på mässan och frågade var i h-e våra grejer var. Efter många om och men så får jag svaret:

”Vi har inte kunnat komma fram i gångarna för de har varit fullt av andra pallar där.”

”Eh, du får ursäkta men I couldnt care less, jag fick löfte om att grejerna skulle stå i montern redan igår, jag kom nu och har sekundschema, så ni får fixa fram dom NU!”

Då säger idioten: ”….okej, vi ska bara äta först!”

Det finns inga krumelurer här på tangentbordet som kan täcka de ord jag sa, men låt oss säga att pallarna stod i montern en kvart senare.

Men innan det så gick jag bort till våra norska goda vänner och köpte den här spargrisen.

width=169

Oj vad jag ska spara pengar!

Maken och jag höll sams. Ganska oroväckande eftersom vi alltid har skilda åsikter. Han är ju aldrig med på Formex-mässan hemma, utan kommer på torsdagen när allt är klart och mässan öppnar.

Vi bygger vidare och vår kollega skojar om att vi är duktiga som är så överens…för en gång skull. Det skulle han inte ha gjort.

width=300

Hmm. En halvtimme senare så var jag på väg hem till Sverige. För vi blev svinosams. Han skulle absolut borra upp alla våra hyllor, som är i olika storlekar, medan jag sa att vi måste p l a n e r a varje vägg och vad som skulle vara på hyllorna.

Vi var skilda i en timme, sen gifte vi oss igen och fortsatte.

width=670

….och fortsatte..

width=670

Sen gick vi till hotellet och käkade middag med AnnasKaos. Jag tror att jag älskar Anna men hon har en släng av Tourettes, let me tell you. Och så lite damp på det. På riktigt. Så det gäller att vara klarvaken när man träffar henne. Annars är man hel-lost.

width=300

Haha, det ser ut som om de håller varandra i händerna, men de är djupt inbegripna i ett samtal. Om business och siffror. De är äckligt lika i sitt sätt att se på saker och ting.

Men jag HATAR siffror. Så jag sov en stund.

width=225

Sen gick jag upp och sov på riktigt. För jag vaknade klockan 4 på morgonen. Drömde att DHL hade slarvat bort våra montergrejer.

Men innan jag somnade så var jag tvungen att göra om föregående inlägg, som av någon mystiskt anledning försvunnit.till hälften. Jag blev stensur eftersom det var ett skitroligt inlägg, men jag var så trött så jag kom inte ihåg vad det var som var så kul.

Efter det frågade jag maken om vi skulle ligga men vi bestämde att vi nog sket i det och dog på varsin kudde istället.

Nu ska jag ringa till Indien och fråga vad det är för problem med tupparna, eftersom de försökt nå mig. Sen ska jag klaga på rummet. Mer om det ikväll.

Laters

  1. Jag kör med ljudböcker i gammal hederlig cd spelare (walkman). Då kan jag blunda och försvinna in i böckernas värld! Prova! Även ögonen behöver sin paus!

    vh
    Monika

  2. Jag flög bredvid den obligatoriska ungen 14 h till Karibien och dessvärre även 18 h hem(alla vita stränder, lata dagar och romdrinkar var som bortblåsta ur minnet). Jag älskar barn, tycker oerhört synd om dem när de får lock för öronen och plågas och förstår att de skriker men nånstans måste det ju finns nån liten lag att åtminstone ge föräldrarna på käften litelitelättsådär för att de reser med bebisar?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..