New York, here I come

I wish. Jag ska ingenstans. Men, Vill du åka till New York? Nån av er kan vinna en weekend till just New York och dessutom få 3000 usd i fickpengar per person!

Efter att jag igår checkade in på hotellet igår och tog fram VISA-kortet för betalning/reservation, så slog det mig att jag är medlem i den här hotellkejdan. Som av en händelse så råkade jag fråga receptionisten om med medlemsnummer per automatik kommer upp varje gång jag bokar rum här i Norge, vilket är två gånger om året. Svaret blev nej och att jag måste ha mitt kort med mig. Jag blev stensur och det hjälpte inte att hon sa att man kan regga det i efterhand…vem orkar komma ihåg liksom.

Och varför jag blev sur är för att rummen kostar knappt 2000 kr/natt och med medlemskortet så får man rabatt.

Och det här med bonuskort och medlemskort/klubbkort har stört mig så länge. Jag har femtioelva stycken från Twilfit/NK/CityGross and you name it, men har aldrig alla med mig eftersom min plånbok inte är stor nog.

Men så såg jag det här erbjudandet hos Hannah och har gått in och registrerat mig för ett sånt kort!

Det heter OneOnly och man kopplar ihop alla sina kort till ett enda! Jag brukar vara anti såna här saker men för en gång skull så är jag på. För det kostar nämligen nada! Inga dolda hitte-på-avgifter, eller annat obehagligt som brukar dyka upp.

Sen är det också så att om du råkar flytta så behöver du bara meddela OneOnly, så fixar dom så att alla företag du har klubbkort i får din nya adress. Och har du alla kort samlade hos OneOnly så får du fler rabatter. Amen seriöst: reklam är mer än ofta skitdålig, men det här var bra på riktigt.

Så i samarbete med OneOnly vill jag tipsa om detta och när vi ändå är i gång så vill jag att du går in på länken och tävlar om en resa för två till New York. Det går jättebra att ta med sig blogginnehaverskan om man har slut på kompisar. OneOnly ser också till att du får med dig $3000 i fickpengar! För att ha chans att vinna så måste du gå in på OneOnlys Facebook-sida och tävla. Du ska lägga upp en bild på alla dina kort och motivera varför du och en vän ska vinna. Läs mer HÄR!

Det är hur enkelt som helst. Du behöver knappt göra något mer än att kolla på den här VIDEON och registrera dig.

Vill du läsa mer om OneOnly så kan du gå in på deras HEMSIDA och läsa mer.

Vinnaren utses av av en jury som sätts samman av OneOnly.

  1. tjenahejsan…vet inte hur jag hamnade här men många goa´skratt har du bjudit på mår jag säga. Återvänder gärna när jag vill fylla på mig med glädje och en slags härlighet över att livet är rörigt, kaosigt och alldeles härligt exakt som det är. Tack för skön läsning
    Ha en fin onsdag
    Vinterhälsningar
    Emma

  2. Hola!

    Är ingen vän av alla jävla kort, men Åhléns blixtrade till i julas när de erbjöd sitt korthelvete, med att jag INTE behöver mer än mitt körkort…alldeles lysande tycker jag, varför gör inte alla det?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..