Lukta sig lite gott när man ska ut och flyga sig lite

I morgonbitti ska jag flyga till Norge.

Ni minns maken och hans schampo-historia va? Det finska schampo- och tvålprodukterna som är av mycket hög kvalitet…miljövänliga…ekologiska..jadajadajada. Allt det där som jag inte visste att vi skulle ha med på mässan. Som dök upp timmarna innan öppning.

På torsdag öppnar Norges motsvarighet till samma mässa vi nyss avslutat. När man åker på mässa med fyrtioåttatusen pallar med varor så är allt packat in i minsta detalj. När vi slår igen alla lock så får man inte in ens ett A4-papper.

Så igår kväll fick vi göra en rockad. Jag lyckades trycka in allt schampo och all flytande tvål.

Kvar blev det här:

width=577

Ni ser här en liten del. Ett gäng runda tvålar med inbyggd skrubb. Dom är väl okej, men kolla ovanför. KILOVIS med tvål…som väger ton. Men det är inte det värsta. Om jag säger lavendel, citron, jordgubb, vanilj, vildros, hallon and you fucking name it, så är det inte så svårt att lista ut att det luktar. S T I N K E R.

Lägg därtill 48 kilo ljus från Dlight, som jag dels måste ha i våra ljuskronor och dels för att visa för försäljning, ja, då förstår ni problemet:

width=670

Jag kommer få stoppa ljus i alla håligheter. Just det, i alla. Och gå käpprakt.

Sen är det ju bra om man har lite kläder med sig också. Eller kanske inte. För ingen kommer se vad jag har på mig eftersom alla bara kommer känna stanken. Jag kommer gå omkring och lukta tuttifrutti. Stel och rakryggad, hehe. Finns det knarkhundar på Gardemoen så kommer dom ta mig direkt. I tron att jag har preppat lösviktstvål med knark.

Åh, känner på mig att det blir bra det här.

Och nu blir det tyst i rutan fram till i morgon kväll. Mobilbloggeriet funkar fortfarande inte och jag bygger monter till sent på kvällen.

Ni får väl hitta på nåt annat under tiden. Städa eller sexa lite. Typ.

 

LOADING..