”Älskling, kan du köpa bröd och mjölk?”

Är det någon som är förvånad?

width=670

 1. Nä inte direkt.
  Men funderar lite på den dära sista psten…äntligen rund…å så onsla korv å så 31% svart…min snuskiga fantasi ser genast en rund dala kulla al’a zorn korsad med en afrikans fäbojänta.

 2. haha… näe!! Inte numera. 🙂 Fast jag är lite impad över att han iallafall kom ihåg att köpa bröd och mjölk.

  Men du kan få låna min gubbe just när det kommer till bröd och mjölk-handlingen om du vill! Han skulle komma hem med….

  Bröd och Mjölk. PUNKT.

  Aldrig att han skulle råka komma ihåg att det var nästan-slut-på-nått-mer-han-springer-förbi-i-affären-och-köpa-det-när-han-ändå-är-där…… fetglöm!

 3. Typiskt karlar! Fast du kan ändå skatta dig lycklig, han fick ju med BÅDE bröd och mjölk. Min man kommer i regel hem med en liknande kasse som din, men har tamefan alltid glömt nåt av det jag bett honom handla! Har tom gett upp att skriva lappar, han tittar inte på dem ändå – ”eftersom han har det i huvudet”! Joråsåatte..!? Suck! 😉

 4. Men vem är glassomanen i familjen då? För det är väl knappast du som trycker i dig alla glassarna eller? Och om det är den äkta hälften – borde inte han isåfall se ut som en boll eller är han en sån där otäcking som kan äta hur mycket som helst utan att det syns det minsta?
  //Undrar en som inte ens kan tänka på glass utan att vågen gör glädjeskutt uppåt med ett antal kilon.

 5. Alltså, min man lyckades inte ens komma ihåg att säga till mig att de bränt 4½ liter mjölk på de 48 timmar jag varit hemifrån, när han väntade på mig utanför affären igår, så jag hade varit lycklig om han kommit sig för att handla öht. Sen skulle han köpa mjölk när han kom från träningen igårkväll, men si då hann han förbi avfarten innan han kom ihåg det, och vända med släp, det går ju inte. *stön*

  Egentligen är jag bara förvånad över att du är förvånad över hur kvittot ser ut. Fast det tror jag egentligen inte att du är längre.

 6. Detta är alltså karln som gnäller när NI handlar tillsammans, över att det är så DYRT? Är det inte lika dyrt bara för att man handlar själv?? Very konstigt…

 7. Maken och jag är mer lika varann, än vad han och Martin är. Martin köper endast det jag säger. Och det är jag som kommer hem med samma kvitto som maken 😉

  Kram på´re

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..