Det som gör att man står ut

Att jobba på mässor är sjukt jobbigt. Först ska man bygga montern, denna gång två stycken, och sen, när mässan öppnar, så ska man vara social.

Just på torsdagarna, när det öppnar så brukar luften gå ur mig. Då har man slitit som en gnu och är fullkomligt slut.

Men

Det finns en sak som börjar få mig att tycka att allt slit är värt det: det är era besök. Jag blir så sjukt glad när ni kommer förbi och ger er tillkänna. Så glad att jag ibland glömmer att jag har förbjudit mig att vara med på bilder eftersom jag är allt annat än fotogenisk. Ser ut som en felavlad orangutang. Not so funny.

Härom dagen kom den här bönan och förgyllde en timme. Nästa vecka ska vi hänga i Norge, för hon ska också ställa ut där.

width=169

Jahapp, roligare än så här blir det inte. Idag är sista dagen. Klockan 17 stänger mässan. Klockan 17.01 har jag jobbarbrallorna på och har 4 timmars nedmontering av montrarna att se fram emot. Not.

  1. Ibland skulle man bo betydligt närmare mässorna. Den närmaste jag har är nog Elmia. Du får gärna skvallra när du är där. Är jag hemma lovar jag att göra en utflykt 🙂

  2. Äh, du är visst snygg på kort. Har ju inte sett dig i verkligheten så jag kan inte jämföra, men du liknar i alla fall inte en orangutang på de kort jag har sett!;-)

  3. Tur att jag inte tog fram kameran i torsdags då 🙂 Åh hälsa maken din att vi tokgillar hans nothängare 😉 Tonåringen vet vad jag menar…

  4. Jag var där och kollade runt i er monter. Ursnygga saker! Tyvärr har jag andra produkter i min webshop men vill ju ha privat.
    Såg dock inte till dej, men tror det var maken som stod med en telefon klistrad mot örat och din ursnygga dotter som fanns där.

  5. Mona jag måste försöka hitta igen dig på mässan… jag har ju läst din blogg ett tag och kommenterat då och då men under namnet FrauE. Jag har endel business på g och vill kika på vad du tänker ta hem…. och om det är något vi kan.. ja… sen så eftersom jag har sett att du jobbar j**vligt mycket och har en miljon järn i elden, så har jag ett ftg som sysslar med ”kontorsservice” dvs. vi gör allt småfix till storfix, just nu så hjälper vi ett resebolag med att sortera skräp som dom inte vill ha med sig från Kista in till stan dit de flyttar nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..