När maken mumlar om nya fruar

Igår hade jag givit våra tre medarbetare ledigt på förmiddagen då jag tyckte att jag och maken kunde stå i varsin monter själva.

Eftersom jag fortfarande var singel efter fighten härom dagen, så hade jag inte pratat med maken. Alls.

Således åkte jag i egen bil ut till mässan. Tänkte att, maken kommer väl snart.

Jamenellerhur. Han hade givetvis fått schemat, men som allt annat så hade det gått in genom ena örat och ut genom det andra. Så han tog sovmorgon. Intet ont anande att jag hade häcken full. För självklart så kom det en massa kunder och jag fick springa fram och tillbaka mellan våra två montrar som en gnu. Luckily så kom Tina och fick hjälpa till.

När maken väl dök upp efter 1,5 timmar så hade jag ändå bestämt mig för att fortsätta vara gift. En stund till. Trots att han är sktidum mellan varven. Orka börja om liksom.

Men maken hade inte tinat helt och hållet. För väl utvalda kunder berättade han att han minsann hängt på match.com hela gårdagen. Jomensäkertatthanhade.

Me, be my guest dear. Jag tror fanimej att jag bjuder på det. En testrunda. Och ni som har hängt här länge minns säkert den mässan där jag sa åt honom, som haft svart bälte i att flirta när det begav sig, att ta för sig och smörja upp alla kvinnliga kunder i brygga. ”Herregud, plocka fram ditt Stomatol och flirta ihjäl dom!” Men han fegade ur istället för att gå all in. Sweet Lord, säg den man, som av sin hustru har tillåtelse att flirta med allt som rör sig, som inte gör det!

Fast, det är klart, att agera Casanova samtidigt som hustrun står två meter därifrån kanske inte är så erektionshöjande.

Hur som helst. Idag hoppas jag att det kommer i några pumor så att han kan få träna lite innan han skaffar sig ett årskort på nån dejtingsajt.

Så får han se att hans gamla kärring är i världsklass.

  1. Hahahaha…. tack för ett gott skratt till morgonkaffet 🙂 Alltid lika underbart att läsa dina inlägg!
    Låt oss veta sen om det kom in några pumor 🙂

    Ha en underbar dag!
    // Nilla

  2. ahmen, återigen, TACK för en i särklass underbar blogg. Det är så befriande. Känns nästan som om man fikat med sin bästa väninna. Man blir lite lättare i sinnet. Din beskrivning av er relation låter ju fan som en kopia av vårt liv. Och du anar inte. Det är så satan i gatan befriande att läsa om. Inget halleluja här inte. Rakt på. Sanningen. Ärligt. Med stor distans. En rejäl skopa humor. Och som sagt jäkligt befriande att läsa. Min make är för närvarande gratis på blocket. Fri leverans… grrr….

  3. Ja du Mona nog för att du är snygg och smart men även solen har sina vad det nu var man säger. Vad gör du om din stora käft har gapat efter för mycket och maken löper linan ut? Även om Johan nappar så har jag en aning om att även han har sina fel. Man har väl sett Solsidan

  4. Nu kan jag inte låta bli längre!!!! Att kommentera alltså!!!!! Jag har läst din blogg sedan du började här på Bloggfamiljen och jag måste bara få säga att du skriver helt underbart!!!! Det är många gånger som jag kommer på mig själv med att mungiporna sitter någonstans i nivå med näsborrarna!! Du är verkligen en glädjespridare med dina sköna inlägg!! Maken skulle nog få svårt att hitta någon med samma sköna humor!!! Lycka till i fortsättningen!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..