Hoppsan hoppsan

Kom hem från mässan igår och skulle bara luta mig tillbaka en stund på soffan. Somna sig lite.

Gårdagens mässdag gick i I-wanna-kill-him-tecknet. Jag och maken blev osams eftersom han var skitdum. Så osams att jag var tvungen att dra i väg och köra bil 1,5 timme för att coola ned mig.

När man jobbar livet ur sig för att få i ordning saker och ting, så krävs det inte mycket för att man ska explodera, let me tell you.

Så, just nu är jag singel. Tänker att jag nog kanske ska ragga lite på Johan Rehborg i alla fall. Trots att ni skriver att hans fru är genomtrevlig. Jag låtsas inte heller ha noterat det obetydliga lilla faktum att han verkar kär i henne, som nån skrev. En vecka med mig och han är omvänd, hehe.

Nä Johan, det är du och jag nu. Du kan komma med din vita springare till Formex-mässan, monter B08:11. Jag är där mellan 9-18, men kan dra när som helst. Okej?

LOADING..