Tycker ni kan hjälpa mig

Jamen just det ja, eftersom jag kommer vara tråkig i två veckor så kan jag ju fråga er om ni tycker att jag ska blogga om något speciellt. Eller så kan ni väl tipsa mig om hur man får en blogg att blir stor. Skitastor. Jag vill ha fler läsare. För jag är en bekräftelsejunkie och ni får mig att tro att jag är bra. Så var är alla andra miljoner läsare liksom?

Härom dagen såg jag det här.

width=2989

Ursäkta om jag är barnslig, men OJ så glad jag blev. Jag älskar er för min andra plats. Och jag älskar Fotbollsfrun. För ett par år sen så tänkte jag: ”Sweet Lord, tänk om man kunde bli lika stor som henne!”.  All thanks to you guys.

Så hur ska jag göra för att bli ännu bättre? You tell me. Och nä, jag kommer aldrig att sluta att svära. Det får ni hacka i er. Herregud, jag får ju inte svära här hemma så nånstans måste det ut.

Hjälp kärringen nu. En sisådär 100 000 nya kompisar kan vi väl skaffa oss här inne. Jag pratar och ni ordnar. Bra deal va?

Hrmpf…drömma kostar ju inget!

 1. Du är visserligen bra som du är. Men vill du ha ett tipsså kanske tona ner ditt klagande och att du tycker synd om dig ibland. Det är nämligen många många som jobbar som ni osv. Vänd det till något roligt istället. i övrigt har jag inga tips…. jag kan inte blogga alls…..Och vill du inte det så kör på. För vi läser ändå.

  1. Fast, jag KAN ju inte det. Det är synd att jag har valt att inte skriva om allt som händer, för det skulle förklara en del.

   Och även fast det är många som jobbar som vi, så skiner ju inte solen varje dag. Eftersom vi har bytt bransch så har vi därmed fått börja om från börja, och som du vet så tar det ju tid att bygga upp något. En jäkla tid.

   Så klaga kommer jag fortsätta att göra. Och tycka skitsynd om mig själv mellan varven!=))

 2. Inga tips från mig, sorry.
  Mest för att jag sitter och tänker ”Jisses, tänk om man om några år kunde vara lika stor som Mona, eller Fotbollsfrun, i den ordningen.”
  Men också för att jag gillar din blogg precis som den är, och det är jag ju inte ensam om.
  Grattis till en välförtjänt silvermedalj!
  / B.o.B.

 3. Morning!!! Man ska aldrig sluta drömma. Fortsätt att blogga som du gör. Du bjuder in oss i din vardag och det passar mig(som nyfiken är) jätte bra. Ha en bra måndag….det tänker jag försöka ha. Kramar

 4. Ett tips är ju att inte lägga ut sådana där bilder för så klart blir man nyfiken på vad Tjuvlyssnat och Fotbollsfrun är för bloggar. Visste inte ens om att de fanns! Har du otur så kanske många fortsätter och läser dem istället. Ett tips bara så här på morgonkvisten:)

  1. Tack, men det är lugnt. Jag är en sån som gläds åt andras framgångar, så det gör inget att jag bjuder på det! =)

  1. Vet du vad, vi säljer ju egentligen inte direkt till privatpersoner, men jag har reggat en ny domän: http://www.designforhome.se där vi kommer lägga in alla våra produkter MEN, jag har inte tid nu så den blir inte klar förrän feb-mars. Jag kommer länka till den här från bloggen när den är färdig!

 5. omg, vill du ha ännu fler läsare? kan inte jag få några av dig? 😀
  jag kan till och med tänka mig att ta bort lite rosa från min bloggdesign om det ger mig felr läsare 😛
  KRAM!

 6. Som nån sa, kanske inte tipsa om ”konkurrenterna”… 🙂 Men skämt åsido – grattis till fin placering – välförtjänt!

  Jag grunnar lite. När man läser bland kommentarerna på din blogg så ser man ju att en hel del personer har snubblat in därför att de sökt på saker och ting naturligtvis, och även om man bortser från en del lustifikationer du själv har beskrivit (som det där med uppblåsbar och sånt) så kan det här kanske vara ett sätt om det används på rätt sätt.

  Vilka möjligheter har du, tänker jag då, att lite då och då fundera över vilka nyckelord du kan använda i bloggen som gör att fler råkar hitta in när de söker efter något? Variera ordvalen på något avsiktligt, genomtänkt vis kanske? Vet inte hur det där funkar, själv ramlade jag hit via en annan blogg med länk, men ändå.

  1. Klockrent svar, har aldrig tänkt på det där men förstått att de som raggar läsare måste hålla på med nåt sånt. Ett evinnerligt jobb. Ska försöka tänka på det, men när jag skriver rubriker så kommer det rakt av ur huvudet. Har ALDRIG en plan, jag bara skriver rakt upp och ned.

   1. Antagligen är det där oplanerade rakt-ur-hjärtat-skrivandet en av de saker som gör att så många läser din blogg redan… 🙂

 7. Jag gjorde faktiskt reklam för dig på facebook i går. Man kan ju inte missa Mona liksom, sen tror jag det kan vara nyttigt för de finkänsliga att läsa lite.

  Fortsätt bara vara som du är, det är det vi (eller iallafall jag) älskar. Såg att någon annan tycker du ska gnälla mindre. Men det är väl gnäll och igenkänningsfaktorn som gör att vi tycker det är roligt.

  För övrigt kommer du aldrig slå tjuvlyssnat.

  1. Jag har en speciell champagnekork! Nu har jag dessutom börjat köpa små flaskor som räcker fre-lör OCH söndag. Himla fiffigt!

 8. Jag tycker inte att du ska ändra på något, men för att få fler läsare så måste du såklart synas!

  Jag är ju ”nystartad” så jag får kämpa gärnet med att synas här och där för att få fler läsare. Jag har kommit upp i runt 10-12 000 per månad nu men självklart vill jag ha fler. Det är ju därför man bloggar!!

  Jag tror inte att du behöver vara orolig att lägga ut den där bilden som någon annan trodde. Hittar man en ny bogg så överger man inte den andra, man lägger bara till en ny 🙂

  Vi kan göra ett länkbyte / blogginlägg om du har lust. Säg till i så fall 🙂

  Kram på dig
  /Bondmoran

  1. Tänkte att jag skulle göra just så, ett länkbyte med ett gäng. Jag tror dessutom att många av er fick ett gäng nya läsare när jag efterfrågade nya bloggar. Det låter så på en del mejl jag har fått, och det var också meningen med inlägget. Det är mitt sätt att tacka för att ni följer mig.

   1. Bara säg till om du är sugen.
    Och Japp!! Jag kollade analytics och det ramlade in en del folk härifrån den dagen och dagen efter 🙂
    Det tackar vi för!! 😀

    Kram på dig!
    /Bondmoran

 9. Du är du, ditt liv är ditt och det är därför jag läser dig,
  I ärlighetens namn inte vill du väl bli en kopia?
  De är så befriande att läsa en blogg som roar…
  Kör på du så kommer du att växa, å växa, å växa 🙂

  Å grattis till silver!

 10. Ändra ingenting av det du gör eller skriver!
  Det är lööövli!
  Läsarna kommer, alla mina vänner läser redan din blogg och det är till och med så att vi ringer varandra och asgarvar ihop över dina inlägg! Peace out!

 11. Sluta inte klaga Mona – det àr ju din retorik jag gillar, spràket och kàmpet fòr fòretaget, att gà aldrig ge upp liksom…och historierna om maken. Kul men jobba med rubriker, keywords eller varfòr inte kommentera pà andra bloggar som mànga andra gòr pà din.

  1. Oj, det bara blev så. Från början skrev jag på ett annat forum. Jag höll på med scrapping och skrev en hel del där om talibanen. Hon hade en jäkla förmåga att sätta mig i klistret i affärer och på andra ställen så nån sa att hon var en liten taliban, och så fortsatte det. När folk bad mig börja blogga så var jag ytterst tveksamt. Tyckte blogg verkade astöntigt. Men jag började ändå och endast för att skriva om talibanen och numera 20-åringen. Men, det har mer och mer glidit över på mig och maken. Jag lade ned bloggen för några år sen. Men efter en vecka övertalade maken mig att fortsätta.Och har inte ångrat mig en sekund. Fast, sablar så svårt jag har det när jag inte kan blogga från mobilen.

 12. Jag ligger också där. fast under privata. Och inte lika högt upp. Och inte med så många läsare. Och inte tjänar jag pengar på bloggen heller.

  Och jag har fortfarande inte druckit skumpa hemma i din trädgård.

  Mvh ”Ja ä intä bittär, bara lite”

  1. Men vet du. Jag tjänar inte en enda krona. Det är vad alla tror, men det gör jag inte!

   Och när den här jäääääävla hallen är klar kan jag börja bjuda hem folk igen. Thats the plan!

 13. Tack, ni är snälla ni. Jag är helt tom i huvudet idag, men det kommer ett inlägg i morgon bitti.

  Jävla mobilblogg.

 14. Grattis till silverplatsen!

  Mitt tips har många redan nämnt: jobba med sökord. Du kan sökoptimera genom att markera nyckelord. Antingen genom att feta dem, lägga dem i rubriker eller början respektive slutet av en mening.

  Själv jobbar jag så att jag synkar sociala medier. När jag gjort ett blogginlägg kommunicerar jag det i flera kanaler samtidigt: på olika Facebooksidor och inte minst på Twitter. Alltid är det några som delar, som i sin tur har hundratals läsare, som delar …

  Ett annat sätt är länkbyte, som någon föreslog: att länka till varandra på bloggar och sajter. Genom att kommentera hos andra lockar man också folk till sin egen blogg.

  You go! Själv passerade jag 100 000-besöksgränsen på min språkblogg i dag och tyckte det var toppen. Alla har vi våra referensramar. 🙂

  1. Tack!
   Puh, jag blir ju helt genomsvettig. Det får nog räcka med att vara tvåa en stund! Herregud, det är ju ett heltidsjobb att bli så pass mycket bättre!

   Och grattis själv!

   1. Tack!

    Tror nog dock att du klarar dig bra utan mina tips. Ditt sätt att skriva räcker långt! Dessutom uppdaterar du ofta. Din blogg är oftast bland det första jag kollar om dagarna. 🙂

    Med tre bloggar kan man inte uppdatera lika ofta. Jag har ju också ett företag att driva. Men det ena ger det andra. Och kvalitet håller alltid i längden!

    Lycka till med fortsättningen. (Skrattade just rejält åt din åsikt om Idrottsgalan. Lämnade själv tv:n efter tio minuter.)

 15. Nå hej.
  Är usel på kommentera, blablabla.
  Men.
  Enl. tidigare inlägg ang. favvobloggar, är vi många som liksom finner ett äktenskap mellan Dig & Hr Backman.

  Till Maken: NEJ VI TALAR INTE BANKABÄVER/ GRÄLATAPETERÄKTENSKAP.

  Vi talar bloggfika.
  Meen Guuud så 2011.
  Monas universella champagnefrukostsnackis, däremot.
  Sååå 2012.

  Kom igen Mona, utmana oss.
  Lördag el söndagmorgon.
  Tidigt såinåthelvete.
  Before the obligatoriska morgonståndet liksom.
  Champagne & pladder.
  Oss emellan.
  Därefter kan vi styrkta & glada möta våra nyvakna närstående inte bara med toasternas toast, utan kanske med en hel dags leende.

  Och nu tänker du:
  Vem fan prioriterar bort en sovmorgon framför Monas champagne frulle?
  Tjaaa…jag skulle.
  En piccoloflarra skumpa under sängen, klockan ställd på 6.30-7?
  Upp & tjoa om det viktiga/ oviktiga livet i Ditt forum……men hallå….så jeffla kul!

  Hörru, dissar du mitt förslag så är det ok.

  Du behöver egentligen inga förslag.
  Fortsätt bara vara du.
  Topofthekärrings.

  Nå. Hejdå.

  1. Haha, vet inte om du såg att jag skrev det någonstans: jag hade exakt samma idé som Herr Backman, dock med skillnaden att ha det en gång i månaden. Men sen upptäckte jag att han kört igång och då kändes det som om alla skulle tror att jag plankade honom.

   Men champagnefrulle låter inte fel. Problemet är att det skulle bli du och jag…allååååne! Och nu i helgen är det tvärkört: jag har ju mässan you know!

 16. Delat på fejjan nu. Jag gillar dig skarpt. Fnissar glatt. Ändra inget (som någon antydde att du ska), det är så skööönt med någon som inte har det perfekta livet, det perfekta hemmet, de designade tulpanerna och den arkitektritade trädgården. Jag gillar ditt gnäll varvat med sånt som är bra. Mer bubbel åt folket. Kram.

 17. Följt din blogg ett tag, får mig alltid ett gott skratt! Fick tummen ur och registrerade mig nu, så nu blev det iaf en ny ”kompis” 🙂 Håll tillgodo!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..