Idrottsgalan 2012

Tycker vi att det här är roligt?

width=670

Nä, det tycker vi inte.

Till och med Helgmålsringning är mer upphetsande.

 

 1. håller med – fast nu fanns det ingen helgmålsringning på TV i kväll. Å inget annat heller… Är de i maskopi på kanalerna i kväll?

  1. Det är ju fan skandal. Bytte kanal, men nu kom maken hem och ska absolut se galan. Jag kräks. Och hänger här med er istället. Tror jag ska göra ett mastodontinlägg för morgondagen.=)

 2. Pinsamt dåligt, men å andra sidan är så jag ingen sportnörd heller..så jag shoppingsurfar istället o gör mitt allra bästa att hålla ögonen på skärmen i mitt knä..Shopping i like. Går det att köpa prylar hos dig än då?? Va va va?? Bor ju sisådär närmare 30 mil bort från huvudstaden sååå sitter här o väntar, väntar o längtar efter fina prylar…

 3. Då får väl jag vara skittråkig då … jag tycker det är fint att vi visar våra duktiga idrottare uppskattning. Och bara för att maken din tittar måste väl inte du?

  1. Nä, du missuppfattar. Jag tycker som du, men programledaren suger så jävla hårt och hela upplägget är kasst. VARFÖR klarar inte SVT att fixa det här? Det är samma sak vartenda år. De MÅSTE byta producent.

   Jo, jag var tvungen att sitta kvar i soffan då jag jobbar samtidigt. Men det var det värt när jag fick höra Patrik Sjöbergs tal.

 4. Själv har jag kollat på hysteriska mammor som drömmer om att deras barn ska bli modeller. Ungefär lika upphetsande. Upphetsande som i irriterad som f-n!

 5. Mona, du förstår inte allt här i världen…Själv har jag suttit och tittat med lite vänligare sinne än du fast jag i och för sig inte tycker att det är någon större humorgala. Fast vilken gala är superduperkul egentligen?! Guldbaggegalan eller vilken annan gala som helst är ju liksom lite (myket) av klubben för inbördes beundran. Å kanske den här också. Men nåt som var bra är att Patrik Sjöberg fick Tvsportens pris – de vågade erkänna att det han gjort är till gagn för idrotten, vilket inte den knäppgök de har till ordf. i friidrotten vågat!

  1. Håller med om Patrik. Det var kvällens behållning alla kategorier. Men jag hävdar med bestämdhet att ALLA andra galor är roligare än Idrottsgalan!

   Puss puss, på torsdag åker stövlarna på!

   1. Näpp,näpp, alla andra galor är inte roligare! Jag kan tycka det är lite småkul att se dessa människor lite uppklädda, annars är de ju mest snoriga och svettiga när man ser dem! 😀

    Men vilken himla tur för dig att inte jag är i dina trakter då på torsdag – tänk om jag ”råkat” spilla på dem – ketchup ,kaffe eller så….

 6. Bara jag slipper se så är det skit det samma att det sänds. Det jag retar mig på att en hel klubb för inbördes beundran får så mycket bra tv tid. är säkert kul för dom som är där men jag är inte bjuden så jag bojkottar programmet. Ska jag vara ärlig så tycker jag samma sak om de flesta galorna. Dom är till för några få förunnat som en enda glad krogkväll. Avundsjuk att jag inte är dä? Nej inte det minsta. Tar hellre en god bit mat och en öl med goa vänner ute på lokal

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..