Skillnaden mellan hon och han i det här hushållet

…och undrar man var hushållets dricksglas finns så kan man ju sluta med det nu.

width=622

width=670

Jamen jaaaaa, säg det ra’….att jag är den tråkige och han den fantasifulla.

Skitapor.

 1. Vi har exakt samma skillnad mellan han och hon i detta hushåll. Fast rollfördelningen är nog den omvända. *rodnar lite*

  Men det där med fantasifull ska jag ta fasta på!!! Tveksamt bara om det tröstar min man! 🙂

    1. Du, då skulle han få slag. Under flera år så hade vi egen tillverkning av möbler, byråer och sänghyllor som vi ritade och tillverkade på Österlen. Så skulle jag måla om dom här så skulle maken få slag. Bättre att köpa något billigare..=)

 2. Han tycks samla teckningar/kort från Talibanen bredvid sängen. Hur gör du? Arkiverar du dem du får?;-)
  Själv är jag den slarviga typen och har det rätt stökigt omkring mig. Maken är den ordentliga i vårt förhållande. Han ansvarar för att plocka in i diskmaskinen och fixar ofta så det är så där blankt på diskbänken som du hade fotat. Fast viktigast för mig är att det inte står hundra pryttlar framme när man kliver upp på morgonen. HATAR när det gör det.

  1. Han är en hamster! Jag har gjort som så att när hon ritar nya grejer, alltså kommit till en ny fas så att säga, så spar jag ett ex av den teckningen. Hon producerar typ 10 om dagen nämligen..Jag slänger nästan allt och de gånger hon kommer på mig så skyller jag på städerskorna…hmprf..

 3. Kan berätta att ungefär så ser det ut hemma hos oss också. Skillnaden är dock att maken inte har dricksglas utan chokladpapper, i mängder! Han ligger och läser och har en chokladkaka på bordet intill sängen, när chokladen är slut så kan pappret ligga kvar i månader för inte fan går jag och plockar undan det! Små chokladflagor över hela bordet, minsta lilla vindpust så åker pappret ner på golvet och en miljon små jävla chokladflagor på golvet, i mattan! Jag blir vansinnig! För gå och slänga det i papperskorgen är ju jobbigt, det är ju flera meter dit!

    1. Jag vet, han har provat allt och faktum är att de har försvunnit sedan han slutade dricka Fanta och Cola. Låter helt sjukt, men de är gone!

     1. ahhh men jag dricker varken cola eller fanta (eller läsk) å jag har självsprickor typ jämt – inbillar mej att om jag totalt nonchalerar dom så finns dom inte – men det resulterar ju bara i att de blir så stora att de börjar blöda – blää

     2. Måste få tipsa om ett zinkplåster, som man klipper till i lagom stora bitar, och lägger på och sedan för att hålla det på plats kan man ta lite kirurgtejp eller kanske ett vanligt plåster. Detta råd fick jag av min fotterapeut. Plåstret heter Mezinc och finns på Apotek.

 4. Är våra män släkt med varandra? Min sambo samlar på allt. Vi håller på och ska flytta, för någon dag sen hittade jag två påsar med sådana där clips som är runt brödpåsar, för ”dom kan ju vara bra att ha”.

 5. Så ser det ut hemma hos oss också! Fast omvänt då. Mitt nattygsbord är rätt fullt med böcker, dricksglas, lampa, klocka, krämer, nässpray etc. På makens bord står en lampa och en nässpray. Jag förstår inte det där…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..