Oga oga ogachacka

Come to me baby!

width=670

   1. Jag ä l s k a r att ha rent runt mig! Jag kan, utan att överdriva, sysselsätta mig själv med hjälp utav en tandborste och lite rengöringsmedel i ett par timmar i badrummet. Sambon får ett par ilskna blickar och ord när han inte torkar av diskbänken ordentligt eller sölar ner i badrummet.

 1. Det är väl bland det läckraste som finns med en glänsande diskbänk. När vi byggde nytt hus var nog en specialtillverkad diskbänk bland de 4 dyraste enskilda sakerna på huset 🙂

 2. Gode gud, vad jag gillar dina inlägg!
  Jag älskar också mitt nystädade hus och diskbänken allra mest, fick dessvärre fixa det själv…hade ändå lyxigt med ledig fredag, då jag kunde köra ensamrace hemma, handla mat och färska snittblommor och t.o.m en sväng till SB för inköp av finbubbel, innan jag hämtade hem de små ”ligisterna”. Den stora ligisten är bortrest ett tag till.
  Nu stundar ”myset” med allt som 6-åringen skrivit ner på en handlingslapp, vilket var mestadels kolhydrater. Rätt befriande i dessa LCHF tider. Missförstå mig rätt, jag tycker absolut inte att barn ska äta godis och dricka läsk jämt och ständigt. Är bara så trött på alla vuxna som inte ska äta riktig mat längre, utan bara vräker i sig fett och proteiner för att vara smala, nyttiga och pigga. Undrar hur alla dessa hjärtan mår om några år? Tror på allvar att sunt förnuft och normal kost med frukt och grönsaker, fortfarande är bra.
  Där svävade jag iväg lite, sorry.

  Ha en riktigt skön ledig helg, fram till söndag då…raring.
  Kram på er alla sköningar här inne!
  Kimsan

  1. …Och jag blir lika trött på att folk i allmänhet tror att medias märkliga bild av lchf = Sanningen. En normal svensson-lchf:are ”vräker” inte i sig någonting, vare sig proteiner eller fett. Lika mkt protein som i tallriksmodellen, inte mer. Gärna ett halvt kg grönsaker om dan. Ofta fisk, skaldjur, veggo… Men det är klart, inte lika roligt för kvällspressen att skriva om det… 😉

   Väry najs diskbänk – hade gärna haft en lika välpolerad här hemma men jag hatar att städa så jag lägger nog tiden på bubblet i stället. Fixar jag lite mysbelysning så syns väl inte all skit lika tydligt ändå. 😛

 3. Åhh l know! Hade själv städgänget här idag. Fantastisk känsla att komma hem till ett nystädat hus. Halkade in på din blogg igår. Du är helt fantastisk! Läste bl.a. om din resa till Indien. Höll på att kissa på mig. Skrattade så jag grät ( och väckte barnet). Rolig, skärpt och oförställd. Precis en sådan blogg som har jag letat efter! Tackar! Ser fram emot att följa med dig i din vardag. /lisan

 4. Impenerande blankt! 😉
  Själv får jag nog lägga en spegel över skiten på diskbänken för att få det att glänsa lite…

  Äsch, skit i städningen nu, jag tittade in för att TACKA och BUGA djupt för brevet som trillade ner i postlådan idag! Du är en riktig toppenböna!
  Sparar en själv och har precis agerat utlottningsrace på dom andra två… 😉
  KRAM!

 5. Vackert!

  Fantastisk humor för en fredag kväll bjuds det på av/hos Cherin Awad twitter.com/cherin_awad

  Hon har bland annat en hashtag/ämne hon nämner #sfi (svenska för invandrare) där hon och andra bidrar med roliga felsägningar. Den senaste timmen har det kommit så många fantastiska svengelska citat som inte ens Tina skulle kunna göra… 😉

 6. *lol* ja, rena diskbänkar är grejer det! Själv får jag aldrig den prickfri numera sen maken spillde nåt jäkla poolkem på den i somras, det är svarta prickar som aldrig går bort!

 7. Jisses.
  Plötsligt ser jag framför mig hur din kärlekstörstande make ordnar fredagsdater vid diskbänken.

  Som porr vet jag inte, men visst är det något särskillt med rena köksbänkar.
  Min man är jätteduktig på att städa köket.
  Tyvärr verkar han tänka ”syns det inte så finns det inte”, så jag får alltid plocka upp saker ur diverse lådor efteråt…och möblera om i diskmaskinen.
  Herregud…hur svårt ska det vara att stoppa in saker rätt i en diskmaskin liksom?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..