När man ska slicka någons fötter

Vänner, det är fredag. Men inte vilken fredag som helst. Just precis i detta nu så är mina städerskor hemma och gör fint. Efter fyra veckors semester. Ni som läst mig länge vet ju att jag hellre har sex med min skinande diskbänk en fredag, än med maken på en torsdag.

Närmare bestämt inte nån annan dag heller. Om det nu skulle handla om att har städat eller få sex alltså. Ujuj, den här meningen kan du ju hoppa över älskling.

Och för att fira det hela så har jag köpt hem lite gottigottgott. Som en spyböna fick mig hooked på på nyårsafton.

width=670

Till det så häller jag upp lite skumpa i mina nya champagneglas.

…under tiden kommer maken ha somnat med fjärrkontrollen i soffan. As every night.

Skål på er.

 1. Som jag skrev i ett SMS förra året, det är hon ”Spyan” som fått mig hooked på den där jävla salamin. Kan trycka i mig ett hekto stående med näsan i kylskåpet.

 2. När du tar dig en skål ikväll skåla då för livet för vem vet när man trillar av pinnen.
  Har just kommit hem från min väns 19 åringa sons begravning å ska själv ta mig ett glas och umgås med mina barn…för att se min vän begrava sin son gjorde fan ont.

  1. Fyfanihelvete, jag lider med din vän. En mycket klok läsare skrev något härom dagen som jag ska börja ta fasta på: se till att vara tacksam för en sak om dagen. Herregud, man lallar ju bara runt utan att uppskatta vad man har och vad man skulle kunna förlora. Kram på dig.

 3. Skål! Hoppas du får njuta av din fredags kväll och ladda inför veckan som kommer… för då lär det väl blir ett jäkla tempo!

 4. Ooops, måste nog ta mig förbi Ica esplanad. Lite charkisar i kväll. Sen Skavlan. Hon Felicia är där. Jag gillar ju hennes mamma. Hade inte klarat mig utan barnaboken när ungarna kom. Idag vet väl ingen vem hon är. Man hittar alla tips på wörd vaid wäbb. Men då, på 80-talet hade vi bara Anna.

  1. Jag vet, jag gillade Annas stil/råd, men jag hade/har mycket svårt för henne som person. Ska bli spännande att höra dottern ikväll.

   1. Mona, vad tyckte du om intervjun i Skavlan? Jag tycker hon verkar seriös. Och det är väl så som de säger, varje barn har sin bild av sin barndom.
    Jag blir nyfiken eftersom även jag har lite svårt för henne som person och blev därför inte helt överaskad….
    Önskar dig en fortsatt skön helg!

    1. Alltså, jag gillade ju hennes metoder men har sedan jag såg henne i en intervju första gången, aldrig gillat henne som person….liksom du.

     Ha en bra helg du med!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..