Steget efter

Maken och jag är på väg till ett möte och så här ser det ut efter 15 års äktenskap: han går 10 meter framför mig. Alltid…och då går jag på intet sätt långsamt. Jag blir stensur varje gång.

width=168

Annat var det förr, då passade det minsann att gå hand i hand.

Tror han att det blir ligga av den här månaden så tror han fel.

  1. Duuuuu……….jag tror inte det är mannen i gult som är Monas make, det är nog mannen i jeans och rock…………..eller hur Mona ?

 1. Hahaha, blev så full i skratt!! Hos oss är det tvärtom, jag går 10 meter före Bonden och är skitirriterad för att han inte hänger med medan han pustar och stånkar och undrar varför jag har så bråttom!!

  Hålla handen? Jo, det var längesedan…

  Kram på dig
  /Bondmoran

 2. Jag vet. Man blir skitsur. Så där gör min man också.
  Då slås man av tanken
  att han kanske skäms för att gå bredvid mig.
  Så kan det naturligtvis inte vara, med tanke på vilka pinglor till fruar de har, din och min man.

 3. Men pungspark på sånt där >
  _< Tycker det är respektlöst och tycker allt att du är för snäll när du bara säger denna månaden när det kommer till liggafronten.

 4. Sådär gör inte min man, han vågar inte eftersom jag kan ramla när man minst anar det och då får han hjälpa mig upp. Hålla handen är bra för då ramlar jag inte, inte lika ofta i alla fall! 😀

 5. Haha, oj vad jag känner igen det där. Sambon var sån redan från början, fick uppfostra honom rätt så att han iaf går jämsides, hålla handen kan jag vara utan 🙂 Men efter 15 år, ja då är det nog bara att leva med det.
  Tur han har en så snäll fru som står ut med att han gör så!!! 😉

 6. EXAKT som min djefla man!
  Vet inte hur många gånger jag har tappat det och vrålat till honom och frågat om han ska med tåget.
  På alla promenader – med eller utan barn – så går han alltid just 10 m framför.

  Har försökt att ”hämnas” genom att göra samma sak, tyvärr helt utan någon som helst reaktion.

  Brukar trösta mig med att tänka på de tillfällen då jag – i smyg – rengjort min bettskena med hans tandborste, han skulle ha kaskadkräkts, svimmat och avlidit rakt av om han visste om det.

  //Maria

 7. just så är det här åxå – å ska det vara gåbortsfin med klackskor – vaf efter 25 år så är det samma sak – gentleman? no way

 8. första nyårsnatten tillsammans- sambon väldigt full. jag hade druckit 3 cider på 8 timmar..

  vid 3 draget ska vi hem. ingen taxi finns såklart. han går 25! meter framför mig hela tiden. 25 framför sin mörkrädda tjej.. och det TOKSNÖAR.

  fifan ja va så JÄVLA ARG. nu håller vi handen = vi går brevid varann eller så går han precis sådär. typ 10 meter framför. jävla roligt.
  o jag blir skitförbannad varje gång! ;D

 9. Hade min make gjort så hade jag helt enkelt stannat och väntat tills han kom tillbaka. Efter några gånger inser han nog att det tar längre tid att gå tillbaka och leta efter dig än att springa före. Respekt tack 🙂

 10. Får mig att tänka på många nyblivna pappor som går bredvid barnvagnen och håller i från sidan med ena handen. det har säkert en naturlig förklaring men det ser ut som ”nej vaddå? Det här är inte min unge, jag bara råkar gå här samtidigt” 😀

  Tycken jag har läst att det inte blir något ligga rätt många gånger nu. Får han någonsin ligga din man? 😀 (Håller dock med om att han inte förtjänar något).

 11. Så gjorde mitt x också. Min nuvarande kärlek gör tvärtom, går gärna några steg efter o så saktar jag ner för att han ska komma ikapp o då saktar han också ner. Han bara ler hela tiden när han går bakom mig. Säger att han gillar att titta på mig. Fast det händer bara när vi går från A till B. När vi går ut på prommis tex är det hålla handen som gäller.

 12. Maken min gör alltid så när vi är ute och shoppar. Jag brukar låta honom gå bäst han vill och slinka in på någon kul affär i stället. Tids nog upptäcker han att jag är borta och får gå tillbaka och leta 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..