Framförhållning…eller 50 spänn på att vi glömmer bort det

Brukar man inte säga att det är viktigt att man gör saker tillsammans?

width=300

Joråsatt…

 1. På tal om en helt annan sak….
  Har roat mig med att läsa bloggen från början nu under veckan.
  Väldans trevlig läsning! Men….
  Har ni fått klart hallen?
  Lever fiskarna i makens akvarium?
  Minette, springer hon fortfarande runt i hjulet så att säga?

  Ha en trevlig kväll! / Linda

  1. Du är ju fan inte klok nånstans!
   1) Halljäveln ser fortfarande likadan ut…vi kan inte enas om en speciell sak..
   2) Ja, tyvärr. Och det har blivit fler.
   3)Japp, hon lever och mår bra. Enligt planen så ska hon dö i september. Då har hon levt i 2 år…som dom sa på ZOO-affären.

   Ha en trevlig kväll du med!

 2. Jag och en väninna ska se showen den 16 mars, vi firar 20 år som bästa väninnor, och ville göra något speciellt. Jag håller reda på allt värdelöst vetande enl. maken, så om du vill kan jag påminna dig när det är dags att pallra sig iväg!

 3. Ooooo! jag och maken var och såg den för ganska så exakt ett år sedan. Rolig! Kan tänka mig att du och maken kan få lite att fundera över, hehe… ;).

 4. Åååå du har verkligen något att längta till! Var på den i nov och det var hur bra som helst!! Ler åt vissa av sakerna så här i efterhand med! 🙂

  Tack för en superrolig blogg!! Läser flera gånger om dagen…

  Kram Emma

 5. Fick biljetter till samma show imorse, då jag fyller år idag (Grattis till mig)
  Har velat se den länge och maken lyssnar tydligen på vad man säger ibland 😀

 6. Jag fyller år 9 april. Förra våren, 2011 alltså, bokade min pojkväns familj biljetter till de tre musketörerna på stadsteatern, och jag skulle gå med dem. I början av april var de bokade och min pojkvän undrade om jag ville ha min biljett i födelsedagspresent, eftersom han inte hade köpt nått än. Sure, låter skitbra, tyckte jag. Han varnade för att de hade fått biljetter rätt sent… närmare 15 april 2012 upptäckte han när han kollade upp det. Så jag hinner fylla år en gång till innan vi ska gå och se den, haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..